Milla Jovovich speelt slechterik in 'Hellboy'!

Milla Jovovich speelt slechterik in 'Hellboy'!

Resident Evil-ster wordt duivels personage.

Deadline meldt dat niemand minder dan Milla Jovovich de slechterik gaat spelen in de nieuwe Hellboy-film. Haar rol wordt die van de Blood Queen, ook bekend onder de naam Nimue.

Jovovich is uiteraard bekend uit de recent afgesloten Resident Evil-filmreeks en was ook te zien in films als The Fifth Element, Ultraviolet en The Three Musketeers. Haar tegenstander Hellboy wordt dit keer gespeeld door David Harbour, bekend uit onder meer de serie Stranger Things. Ian McShane (John Wick, American Gods) speelt Hellboy's vaderfiguur Trevor Broom.

Het personage Nimue stamt uit de tijd van King Arthur en in de comics van Mike Mignola wordt zij opnieuw tot leven gewekt om Hellboy naar zijn tegenstander Gruagach te brengen. Hellboy ontwaakt op zijn beurt een leger van dode ridders om haar te bestrijden. Als ze wordt verslagen weet ze Hellboy echter mee te sleuren naar de hel.

Bekijk de afbeelding
De titel van de Hellboy-reboot was een tijdje Hellboy: Rise of the Blood Queen, maar die zou ingeruild worden voor een nieuwe variant. Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) start zeer binnenkort de opnames, zodat de film nog in 2018 in de bioscoop kan verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair