Wordt Riz Ahmed Carnage in 'Venom'?

Wordt Riz Ahmed Carnage in 'Venom'?

De 'Rogue One' acteur is gecast in de Spider-man spinoff.

Riz Ahmed is in onderhandeling met Sony om in de nieuwe Venom te gaan spelen naast Tom Hardy. Ruben Fleischer (bekend van Gangster Squad en Zombieland) regisseert Venom.

Venom was als personage al te zien in Spider-Man 3, gespeeld door Topher Grace, het derde deel van de eerste van drie reeksen Spider-Man films in de afgelopen 15 jaar. Sinds die film in 2007 uitkwam is er speculatie over een aparte film rondom het personage, dat zowel een vriend als vijand is van Spider-man en Peter Parker.

Het is nog niet bekend wie Riz Ahmed precies gaat spelen in de Spider-Man spinoff-film. Maar de geruchtenmachine is meteen luidruchtig gaan draaien, en de naam Carnage wordt al vaak genoemd. Anderen spreken dat echter alweer tegen. Bronnen van Variety konden alleen bevestigen dat hij een populair personage uit de strips zal gaan spelen.

Riz Ahmed heeft ondertussen een heel goed jaar gehad. Hij kreeg veel lof en nominaties voor prijzen voor zijn hoofdrol in de serie The Night Of... van HBO, en voor zijn bijrol in het laatste seizoen van Girls en speelde bijrollen in grote films als Star Wars: Rogue One en Jason Bourne. Daarnaast bracht hij als onderdeel van het rapduo de Swet Shop Boys hun eerste LP uit (onder de naam Riz MC), Cashmere.

Venom is niet de enige Spider-Man spinoff in productie. Naast de film over deze nemesis van de spinnenman is Sony ook nog bezig met Silver & Black, over twee vrouwen uit de Spider-Man strips. Beide films staan op zichzelf en spelen niet in het zogenaamde Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair