Jennifer Lawrence over haar relatie met regisseur Darren Aronofsky

Jennifer Lawrence over haar relatie met regisseur Darren Aronofsky

En over de plus- en minpunten van haar bekendheid.

Oscar-winnares Jennifer Lawrence zal binnenkort te zien zijn in de horror film Mother! naast acteurs zoals o.a. Javier Bardem, Ed Harris en Michelle Pfeiffer. De actrice gaf recentelijk een interview aan Vogue, al zei hierin niet veel over de film zelf maar wel over de regisseur, Darren Aronofsky, met wie ze al een paar weken aan het daten is.

Volgens Lawrence klikte het al vanaf het allereerste begin tussen de twee: ''Er was een soort energie tussen ons. Ik voelde een bepaalde energie voor hem. Maar ik wist nog niet hoe hij over mij dacht''. Ook heeft ze veel respect voor hem, als filmmaker en als mens: ''Toen ik de film voor de eerste keer zag, werd ik er opnieuw aan herinnerd hoeveel talent hij heeft''. Aronofsky heeft wel al een zoon uit zijn vorige relatie met Rachel Weisz maar daar zit Lawrence niet zo mee; ze noemt hem zelfs de ''perfecte vader''.

Ondanks hun grote leeftijdsverschil (Lawrence, 26, Aronofsky, 48) gaat het heel goed: ''Ik heb al de nodige relaties gehad, maar vaak voelde dat gewoon niet goed en was ik in de war, maar met hem is dat nooit het geval. Het loopt gewoon heel lekker tussen ons, alleen ben ik een grote fan van reality tv, maar Darren is daar juist heel erg tegen!'' grapte ze.

Ook laat de actrice zich uit over de na- en voordelen van haar bekendheid. Het moeilijkste moment in haar carrière (en leven) was in 2014, toen er nogal wat problemen ontstonden door uitgelekte naaktfoto's van de actrice: ''Het was echt eng, je hebt het gevoel dat de hele wereld je veroordeelt. Ik hoop dat de mensen begrijpen dat de hack gewoon een seksmisdrijf was, ik ben daarna nooit helemaal van die angst afgekomen. De constante aantasting van je privacy is geen probleem als je perfect bent, maar als gewoon mens is het doodeng. Elke keer wanneer mijn publicist me belt, reageer ik van ''Oh God, wat is er nu weer?'' Ik schrik nu gewoon van alles en ben gewoon continue op mijn hoede''.

Een van de grote pluspunten daarentegen is dat ze het over belangrijke onderwerpen kan hebben: ''Als ik het heb over gelijke betaling voor vrouwen en mannen heb ik het niet over actrices die miljoen minder krijgen betaald dan de acteurs; ik heb het dan over alle vrouwen in alle banen en hoop hen dan zo bij te staan en te helpen''.



NieuwsFilm

meest populair