Algemeen

Einde 'Justice League' compleet opnieuw; cliffhanger verwijderd

Veel ontwikkelingen!

door Bram de Groot om 14:47 in Algemeen
Eerder dit jaar werd bekend dat Zack Snyder stopte met Justice League en werd vervangen door Joss Whedon (The Avengers, Batgirl). Slashfilm meldt nu dat de film fors wordt aangepast, inclusief een nieuw einde.

De website meldt dat de geplande cliffhanger - het arriveren van Darkseid op de aarde - is geschrapt. Dit was nog een opzet van de oorspronkelijk geplande tweeluik die in 2017 en 2019 zou verschijnen. Geruime tijd geleden werd Justice League - Part 2 van de kalender geschrapt.

Ook worden er nieuwe scènes opgenomen rond het personage Steppenwolf, de voornaamste villain in de film. Er komt volgens /Film een flashback-scène met Wonder Woman-actrice Robin Wright, die de rol vervult van Antiope.

Justice League verschijnt niet eerder dan 16 november in de Nederlandse bioscoop.



12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

'Ook worden er nieuwe scènes opgenomen rond het personage Steppenwolf, de voornaamste villain in de film'

Deze opnames zijn nog niet gedaan?
Over 3 maanden is de release. Wordt dit niet erg krap dan?

GreenHornet

Avatar

ben bang voor de reactie op RT

BlackPowerWolf

Avatar

Ik had nog hoop... Het had misschien vet kunnen worden, maar als ik dit zo eens lees. Ik vrees een flop, jammer alle wegen stonden voor ze open na Wonder Woman.

Mav Damian

Avatar

Men begint al direct commentaar te geven dat het slecht gaat worden omdat ze wat veranderen. Vergeet niet dat ze met Rouge One ook wat aanpassingen hebben gedaan, dus wie weet gaat dit nog meevallen.

NoahMeeuws

Avatar

@Mav Damian Rogue One was een ramp.

Mav Damian

Avatar

@NoahMeeuws
Ma nee.....de film viel echt nog wel mee. Ach ja niet iedereen heeft dezelfde smaak te pakken.

Chrischzz

Avatar

Stiekum hoop ik dat ze de snor er in laten zitten..

Decepticon

Avatar

Ik ben gewoon heel benieuwd naar Justice League, meer zeg ik niet.

ISIM

Avatar

Geloof er niets van. Mensen geloven alles tegenwoordig. Ook al zouden ze zoiets van plan zijn dan zou het nooit naar buiten komen. Maar ja, blijkbaar is het HOT om met nieuws rond DC films te komen.

jochemwijma

Avatar

Als je nu toch al zegt wat voor cliffhanger het zou zijn, waarom haal je hem er dan uit? Ik vind het trouwens geen echte cliffhanger... Maar ligt dat aan de slechte filmjournalistiek van Filmtotaal of de totale stompzinnigheid van Justice League (ik vrees het laatste)

chazillionair28

Avatar

Los van het feit of dit een flop word of niet. Warner is gewoon zo wanhopig bezig nu. Het is overduidelijk te zien dat er geen duidelijk plannen zijn gemaakt, plannen zijn er wel echter als je er als producent niet op kan vertrouwen sluit dan de hele zaak.

Je hebt als warner zijnde de complete dc universum tot je beschikking en nog krijg je het niet voor elkaar, in de andere kamp zouden ze een moord doen om de marvel universum onder één dak te hebben.

Dus nogmaals, of de film nou goed of slecht word is natuurlijk een gok ( het zou best averechts kunnen zijn dat de oorspronkelijke einde vet slecht was en dat ze gelukkig voor deze hebben gekozen ), maar ik heb bij voorbaat al geen zin meer in de dc extended universe en dit als een grote fan. ze hebben het voor mij compleet verpest.

GreenHornet

Avatar

ze hadden dit universum beter meer moeten rekken.
JL had beter in de jaren 20 gelanceerd moeten worden.
Eerst elke karakter een eigen film.

NieuwsFilm