Algemeen

Heropnames 'Justice League' maakten de film lichter

En bekijk foto's van de gigantische Flying Fox.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:45 in Algemeen
Vandaag heeft Entertainment Weekly wat concept art gepubliceerd van Justice League. Daarnaast heeft acteur Joe Morton tegenover IGN wat onthuld over de heropnames van de film van regisseurs Zack Snyder en Joss Whedon. Met dat laatste beginnen we, daarna volgen de afbeeldingen.

Acteur Joe Morton sprak dus met IGN. Hij speelt de rol van Cyborgs (Ray Fisher) vader, Dr. Silas Stone en liet weten onderdeel geweest te zijn van de heropnames. "Wat ik heb moeten opnemen, waren slechts kleine delen, die niet echt iets met de toon te maken hadden. Ik weet dat Ray [Fisher], die jonge man die Victor speelt, aanpassingen moest doen als het aankomt op de toon van het personage. Ik denk dat de studio de film wat lichter wilde maken, omdat deze te duister aanvoelde. Ik weet niet wat dat betekent als het aankomt op de manier waarop zaken veranderd zijn tijdens de heropnames maar dat is wat ik gehoord heb. Dat is waar de heropnames volgens mij om draaiden."

Verder is er concept art vrijgegeven, die de Flying Fox onthult. Dat is een gigantisch vliegtuig dat de Justice League de hele wereld rond kan brengen, en tegelijk voertuigen als de Batmobile meeneemt. "Je kan drie Batmobiles in het laadruim plaatsen," vertelde production designer Patrick Tatopoulos. "Ik wilde geen glad vliegtuig, het moest als een avant-garde klassieker voelen. Met de beweeglijkheid van een jet, maar dan een dat grote dingen mee kan dragen. Het onderste deel is een groot laadruim, waar de Batmobile in staat. De tweede verdieping is als een cultureel centrum, met computers. Het derde is de cockpit. Op welke verdieping je ook bent, je kan de andere twee verdiepingen ook zien."

Dat ziet er dan als volgt uit:Justice League draait vanaf 16 november in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Ik kan alleen maar zeggen jammer! Ik hou wel van duister en serieus.

GreenHornet

Avatar

ben blij dat ze het wat lichter hebben gemaakt.
de vorige films waren zo donker, dat het net leek of de superhelden geen zin hadden.

Robbepost

Avatar

Tja Whedon heeft nogal een andere stijl dan Snyder.
Erg benieuwd naar het eindproduct!

Scheerzeep

Avatar

@Robbepost

En vooral of het niet erg gaat clashen met elkaar.

jochemwijma

Avatar

DC = DARK comics. Marvel doet het lichte werk. Dus hou het gewoon duister.

nieuwslaatste nieuws

meest populair