Algemeen

'Bad Boys 3' komt er niet

Sony trekt de stop eruit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 17:19 in Algemeen
Slecht nieuws voor de Bad Boys fans: het derde deel van de franchise, Bad Boys for Life, kende tegenslag naar tegenslag en het lijkt er nu op dat Sony er genoeg van heeft. Na jaren in een soort fase van pre-productie te hebben verkeerd en de verschijningsdatum van de film telkens opgeschoven werd, leek het er een jaar geleden op dat er toch schot in de zaak kwam.

Het eerste deel verscheen alweer meer dan 20 jaar geleden, namelijk in 1995. Het werd geregisseerd door Michael Bay met hoofdrollen voor Will Smith en Martin Lawrence. In 2003 keerde het drietal terug en was het, net zoals zijn voorganger, een succes aan de box-office. Toch is er nooit echt honderd procent sprake geweest van het uitkomen van een derde deel, mede vanwege het feit dat Sony steeds maar weer voorgang bleef geven aan andere projecten en dat is nog steeds het geval. Sony heeft namelijk al het nodige op de rol staan, zoals superheldenfilms Venom en Black Cat and Silver Sable, de live-action Barbie film en de komedie Holmes and Watson.

Bay had al eerder laten weten niet terug te keren voor het derde deel van Bad Boys en dus werd hij vervangen door Joe Carnahan, o.a. bekend van The Grey, maar in maart stapte ook hij op. Sindsdien is er geen plaatsvervanger gevonden. Ondanks het feit dat Smith en Lawrence interesse hebben in een derde Bad Boys reünie, heeft Sony er niet veel vertrouwen meer in en trekt er dus (in ieder geval voorlopig toch) de stop uit.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik zie liever Bad Boys 3 dan Barbie.

GreenHornet

Avatar

ik zie liever een Reboot met Dwayne Johnson

Decepticon

Avatar

Toen Carnahan Bad Boys 3 verliet, wist ik het zeker, die film komt et nooit meer.
Sony weet zich echt green raad meer, waar zijn hun goede filmproducenten? Hoe laat ze er nu ook mee (zouden) komen, met Bad Boys 3 kun je scoren!
Laat anders zien, dat je met een goede actiefilm kunt komen. Een gewone goede actiefilm doet het altijd nog steeds goed in de bios Sony!

chazillionair28

Avatar

hahah sony, barbie boven bad boys 3 ? hahah what the duck is wrong with dem people

wil je snel cashen dan heb je een "goudmijn" in handen en gebruik je het niet.

aac

Avatar

oef ! gelukkig

Goku32

Avatar

Jammer want ik zie veel liever bad boys 3. Dan een Barbie movie
Maar het geld ligt tegenwoordig bij de superhelden movie.s dus snap wel dat ze daar voor kiezen om te maken

noah81

Avatar

2 delen is ook genoeg.
Will Smith heeft zijn beste tijd gehad en mag van mij wel stoppen met acteren. Als hij dan weer begint met muziek maken zoals vroeger dan word ik weer blij.

benjamin

Avatar

Niet iets dat mij een gigantisch gemis lijkt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair