'Bad Boys 3' komt er niet

'Bad Boys 3' komt er niet

Sony trekt de stop eruit.

Slecht nieuws voor de Bad Boys fans: het derde deel van de franchise, Bad Boys for Life, kende tegenslag naar tegenslag en het lijkt er nu op dat Sony er genoeg van heeft. Na jaren in een soort fase van pre-productie te hebben verkeerd en de verschijningsdatum van de film telkens opgeschoven werd, leek het er een jaar geleden op dat er toch schot in de zaak kwam.

Het eerste deel verscheen alweer meer dan 20 jaar geleden, namelijk in 1995. Het werd geregisseerd door Michael Bay met hoofdrollen voor Will Smith en Martin Lawrence. In 2003 keerde het drietal terug en was het, net zoals zijn voorganger, een succes aan de box-office. Toch is er nooit echt honderd procent sprake geweest van het uitkomen van een derde deel, mede vanwege het feit dat Sony steeds maar weer voorgang bleef geven aan andere projecten en dat is nog steeds het geval. Sony heeft namelijk al het nodige op de rol staan, zoals superheldenfilms Venom en Black Cat and Silver Sable, de live-action Barbie film en de komedie Holmes and Watson.

Bay had al eerder laten weten niet terug te keren voor het derde deel van Bad Boys en dus werd hij vervangen door Joe Carnahan, o.a. bekend van The Grey, maar in maart stapte ook hij op. Sindsdien is er geen plaatsvervanger gevonden. Ondanks het feit dat Smith en Lawrence interesse hebben in een derde Bad Boys reünie, heeft Sony er niet veel vertrouwen meer in en trekt er dus (in ieder geval voorlopig toch) de stop uit.



NieuwsFilm

meest populair