De vijf helden op nieuwe banner 'Justice League'

De vijf helden op nieuwe banner 'Justice League'

Een episch team verzameld.

Er zijn weer twee posters vrijgegeven voor Justice League. Eentje toont de helden in vol ornaat, bijna als goden, en de ander laat hun menselijke kanten zien. Het ontwerp van de eerste is geïnspireerd op de comics van Alex Ross en past heel erg bij de stijl die DC probeert te vinden voor de helden.

Op onderstaande banner zien we van links naar rechts Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot) en Aquaman (Jason Momoa). Wederom ontbreekt Henry Cavills Superman, van wie we zeker weten dat hij in de film verschijnt. Zijn look blijft vermoedelijk geheim tot de film verschijnt.

Bekijk de afbeelding
Dan is er nog onderstaand beeld, dat in een bioscoop in Japan gespot werd. Daarop zien we de vijf superhelden, maar vooral in hun menselijke / niet als helden geklede vorm. Van links naar rechts ditmaal Victor Stone (Cyborg), Diana Prince (Wonder Woman), Bruce Banner (Batman), Barry Allen (The Flash) en Arthur Curry (Aquaman).


In de film van regisseur Zack Snyder, die wordt afgemaakt door Joss Whedon, neemt de Justice League het op tegen een buitenaardse bedreiging (Ciarán Hinds). Vanaf 16 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair