Plotdetails 'Hellboy'-reboot onthuld

En ook over de personages weten we nu wat.

Het ziet er steeds meer naar uit dat de geplande Hellboy-film er gewoon gaat komen. Dat moet ook wel, met een cast die al bestaat uit David Harbour, Milla Jovovich en Ian McShane. Nu heeft de site Splash Report naar het schijnt de hand weten te leggen op plotdetails en zaken over de personages.

Hieronder zetten we de details zoals zij ze neergezet hebben op een rij:

» Fans krijgen het hoofdkwartier van B.P.R.D. te zien, dat nu op een besneeuwde bergheuvel ligt.
» Er zijn verschillende artefacten te zien: skeletten, vreemde dingen die in formaldehyde bewaard worden, oeroude wapens.
» Er is ook het symbool van een hand met zwaard te zien, met de woorden IN ABSENTIA LUCI, TENEBRAE VINCIUNT. Dat betekent zoiets als "In afwezigheid van het licht, overheerst het duister".
» De Hellboy-reboot krijgt een R-Rating en wordt een duister horrorverhaal.
» Er worden heel wat hoofden afgehakt.
» De opnames vinden in Londen plaats, omdat er een scène gepland is waarin een monster met tentakels de London Bridge vastgrijpt.
» De film krijgt een open einde, voor een eventueel vervolg.

Dan zijn er nog details over de personages. Van David Harbour weten we dat hij de rol van Hellboy gaat spelen. Milla Jovovich is verder de slechterik, de Blood Queen (uit de vroegere titel van deze reboot) en Ian McShane zou professor Bloom spelen. Verder zijn deze leden van B.P.R.D. te zien: Abe Sapien, Alice Monaghan en Major Ben Daimio. Alice kan dode mensen horen; Daimo wordt omschreven als een militair type dat een toffe transformatie doorgaat. Verder zouden ook Baba Yaga the Witch, King Arthur, Merlin en Grugach te zien zijn (dat is een vijand van Hellboy, die eruit ziet als een varken).

Een releasedatum is er nog niet voor de film van regisseur Neil Marshall.



NieuwsFilm

meest populair