Algemeen

Plotdetails 'Hellboy'-reboot onthuld

En ook over de personages weten we nu wat.

door Jim Pedd om 16:40 in Algemeen
Het ziet er steeds meer naar uit dat de geplande Hellboy-film er gewoon gaat komen. Dat moet ook wel, met een cast die al bestaat uit David Harbour, Milla Jovovich en Ian McShane. Nu heeft de site Splash Report naar het schijnt de hand weten te leggen op plotdetails en zaken over de personages.

Hieronder zetten we de details zoals zij ze neergezet hebben op een rij:

» Fans krijgen het hoofdkwartier van B.P.R.D. te zien, dat nu op een besneeuwde bergheuvel ligt.
» Er zijn verschillende artefacten te zien: skeletten, vreemde dingen die in formaldehyde bewaard worden, oeroude wapens.
» Er is ook het symbool van een hand met zwaard te zien, met de woorden IN ABSENTIA LUCI, TENEBRAE VINCIUNT. Dat betekent zoiets als "In afwezigheid van het licht, overheerst het duister".
» De Hellboy-reboot krijgt een R-Rating en wordt een duister horrorverhaal.
» Er worden heel wat hoofden afgehakt.
» De opnames vinden in Londen plaats, omdat er een scène gepland is waarin een monster met tentakels de London Bridge vastgrijpt.
» De film krijgt een open einde, voor een eventueel vervolg.

Dan zijn er nog details over de personages. Van David Harbour weten we dat hij de rol van Hellboy gaat spelen. Milla Jovovich is verder de slechterik, de Blood Queen (uit de vroegere titel van deze reboot) en Ian McShane zou professor Bloom spelen. Verder zijn deze leden van B.P.R.D. te zien: Abe Sapien, Alice Monaghan en Major Ben Daimio. Alice kan dode mensen horen; Daimo wordt omschreven als een militair type dat een toffe transformatie doorgaat. Verder zouden ook Baba Yaga the Witch, King Arthur, Merlin en Grugach te zien zijn (dat is een vijand van Hellboy, die eruit ziet als een varken).

Een releasedatum is er nog niet voor de film van regisseur Neil Marshall.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

De film krijgt een open einde, voor een eventueel vervolg
*ugh* rattenstreek, na een mes in de rug geven aan Del Toro. Geen deel 3 om de vorige Hellboy films "netjes" af te ronden, maar wel het gore lef hebben om niet alleen te rebooten. Ook wordt de nieuwe reboot met een open einde niet eens een zelfstandige film.

Zelfstandige films kunnen alsnog een vervolg krijgen. Een vervolg maken is niet zeker meer. Heeft men niks geleerd van b.v. The Amazing Spider-Man 2.

Baba Yaga the Witch
Mysterie is al ontrafeld in Rise of the Tomb Raider. I know andere franchise, kon het niet laten :P

Asperientje

Avatar

Enigszins wel benieuwd. Het is een hele vette wereld met veel verschillende mythische wezens en een behoorlijke geschiedenis. Hopelijk houden ze wel een beetje de stijl aan van Guillermo del Toro. Een betere stijl voor deze film is er gewoon niet. Wel ontzettend jammer dat ze al meteen uitgaan van een vervolg en daarom een open einde gebruiken. Ze moeten zich juist alleen op deze film focussen voor het beste product die ze af kunnen leveren. Als ze nu al denken aan deel 2, dan is deel 1 minder belangrijk. Heel veel films hebben dit al laten zien.

GreenHornet

Avatar

ik hoop niet dat ze teveel op 2de deel gaan richten.

Mav Damian

Avatar

Gewaagde zet voor een open einde.

Pronk47

Avatar

Slim! dus als niemand deeltje 2 wil maken kunnen ze altijd naar
manlief Paul W.S. Anderson gaan.

KeesjeNL

Avatar

Ik hoop dat Mila Jokolovich sterft in de eerste 5 minuten...

NieuwsFilm

meest populair