Johnny Depp bezoekt kinderziekenhuis als Capt. Jack Sparrow

In Vancouver, Canada - tussen de opnames van 'Richard Says Goodbye' door.

Het BC Children's Hospital in Vancouver, Canada werd afgelopen maandagmiddag verrast door de aanwezigheid van Johnny Depp. De 54-jarige Amerikaan kwam niet zomaar langs om de zieke kinderen te vermaken, dat deed hij helemaal in kostuum als kapitein Jack Sparrow. Uiteraard kennen we het potsierlijke karakter van de Pirates of the Caribbean-reeks. Enkele maanden geleden kwam het vijfde deel uit, Dead Men Tell No Tales.

Een korte video van het bezoek werd op de Facebookpagina van het kinderziekenhuis geplaatst. Zie hieronder. Volgens hen kwam Depp in de middag aan om half vier. Kennelijk had hij er zin in en bleef hij zo'n vijfenhalf uur. Volgens ouders en medewerkers schonk hij veel persoonlijke aandacht aan de jonge patiënten en ging hij de kamers één voor één af.



Sarah Kertcher, wier 7-jarige dochter Madison in het ziekenhuis verblijft, onthulde het volgende: "Kapitein Jack ontmoeten was een droom die uitkwam voor mijn dochter. Hij stapte nooit uit zijn rol en was erg genereus met zijn tijd. Hij was er echt voor de kinderen en het bracht tranen in mijn ogen om te zien hoe hij ze allemaal speciaal liet voelen."

Twee jaar geleden bezocht de acteur ook een kinderziekenhuis als Sparrow. Dit was in Brisbane, Australië. Hij was toen bezig met het filmen van de bovengenoemde avonturenfilm. Momenteel is Depp in Canada voor de opnames van het drama Richard Says Goodbye. De film van schrijver/regisseur Wayne Roberts gaat over een hoogleraar die het leven niet meer ziet zitten. Na een verrassende diagnose gooit de beste man zijn leven ondersteboven en pakt alles aan dat hij eerder niet deed. Ergens volgend jaar komt de film uit. Depp zal in Vancouver blijven t/m 25 augustus. Dan zullen de opnames klaar zijn.



NieuwsFilm

meest populair