Officieel: Daniel Craig nog één keer James Bond!

Acteur wuift alle geruchten weg.

De afgelopen weken verschenen er heel wat geruchten rond de volgende James Bond-film, Bond 25. Zo zou Daniel Craig voor twee films terugkeren. Tijdens The Late Show With Stephen Colbert heeft Craig nu bevestigd dat hij voor één film terugkeert.

"Ja," luidde het korte antwoord van Craig op de vraag of hij voor Bond 25 gaat terugkeren in de rol van 007. Craig denkt dat het de laatste keer is. "Ik denk dat dit het is. Ik wil op het hoogtepunt stoppen. Ik kan niet wachten." Het wordt de vijfde keer dat Craig de rol gaat vervullen van James Bond.

Zie het complete interview met Craig hieronder, met vanaf 1:10 de bevestiging en aan het einde een kleine toelichting.


Gisteren was Craig nog erg onduidelijk over zijn terugkeer. Tijdens de uitzending van het radioprogramma Morning MAGIC van Magic 106.7 zei Craig: "Er is op dit moment nog geen besluit genomen. Er is veel ruis daarbuiten en niets is officieel bekend gemaakt. En ik probeer er niet meer geld uit te slepen of zoiets. Het zijn allemaal erg persoonlijke besluiten om te nemen... Ik weet dat ze wanhopig zijn om verder te gaan en ik zou het in theorie erg graag willen doen, maar nee, er is nog geen besluit genomen. Nog niet."

Nu blijkt Craig dus toch terug te keren voor de vijfentwintigste Bond-film die door EON Productions en MGM is aangekondigd voor 8 november 2019.

NieuwsFilm

meest populair