Regisseur Jordan Vogt-Roberts boos op CinemaSins

Regisseur Jordan Vogt-Roberts boos op CinemaSins

Hij vindt ze maar zuur.

Jordan Vogt-Roberts, regisseur van Kong: Skull Island, is niet bepaald blij met CinemaSins. Dat YouTube-kanaal staat erom bekend op lollige wijze de 'fouten' in films uit te lichten. Nu zijn film is uitgelicht, heeft Vogt-Roberts meteen gereageerd.

Dat deed hij in een reeks Twitter-berichten, die we zullen samenvatten. De regisseur begon door een vergelijking te maken met het komische programma Mystery Science Theater 3000, waarin iemand gedwongen een B-film moet kijken. Dat programma had zijn positieve kanten volgens de regisseur, omdat het ook onbekende films onder de aandacht bracht, en leuke grappen maakt.

Vogt-Roberts vindt dat CinemaSins dat anders doet: de makers zijn volgens hem maar flauw en zuigen het levensbloed uit de makers van creatieve projecten. Hij heeft ook het gevoel dat de makers van de CinemaSins-video nauwelijks naar het project hebben gekeken. Ze kijken verder teveel naar het negatieve, in plaats van ook de positieve kanten te noemen. Vogt-Roberts zegt verder geen moeite te hebben met negatieve recensies, die vindt hij juist leuk om te lezen. Maar dit vindt hij erg flauw en niet meer in de categorie satire vallen.

Overigens is Vogt-Roberts niet de eerste regisseur die over een CinemaSins-video viel. Ook Rian Johnson vond de video die gemaakt werd van Looper maar naar. Hieronder trouwens nog de video van CinemaSins over Kong: Skull Island.


NieuwsFilm

meest populair