Visueel spektakel in eerste trailer 'Skyline Beyond'

Visueel spektakel in eerste trailer 'Skyline Beyond'

De Aliens komen op bezoek!

Eerder dit jaar zagen we al wat beelden uit het vervolg op de sci-fi film Skyline uit 2010. In Beyond Skyline keert de groep dodelijke buitenaardse wezens weer terug. Dit keer zet een ruige detective alles op alles om zijn zoon te redden uit de handen van de gewelddadige aliens.

Die ruige detective met de naam Mark wordt gespeeld door Frank Grillo. De acteur moet een vervolg geven aan het succes van het eerste deel. Die film kostte $10 miljoen om te maken en leverde zo'n $80 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Verrassend genoeg heeft Beyond Skyline nog geen verschijningsdatum, al zou de film in november in de bioscoop te zien moeten zijn. Wel is bekend dat de film R-rated is, in tegenstelling tot het eerste deel. Deze was PG-13, zeg maar voor 12 jaar en ouder.


De film van debuterend regisseur Liam O'Donnell, tevens de schrijver van de scripts van zowel het eerste als tweede deel, heeft ook rollen voor namen als Bojana Novakovic, Jonny Weston, Iko Uwais en Callan Mulvey. De regisseurs van het eerste deel zijn betrokken als producenten.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair