Cast 'Deadpool 2' treurt om dood stuntvrouw Joi SJ Harris

Cast 'Deadpool 2' treurt om dood stuntvrouw Joi SJ Harris

Een spijtig verlies van een prachtige vrouw...

Op maandag 14 augustus ging een stunt op de set van Deadpool 2 in Vancouver, Canada, gruwelijk mis toen beginnend stuntvrouw en professioneel motorracer Joi SJ Harris dodelijk verongelukte op een motor. Haar spijtige dood heeft een hoop verdriet losgemaakt bij de cast van de film.

Acteur Ryan Reynolds reageert behoorlijk aangeslagen op het verdrietige nieuws. "We hebben op tragische wijze een lid van ons team verloren tijdens het draaien van Deadpool," schrijft Reynolds op zijn social media. "We zijn diep bedroefd, geschrokken... maar we begrijpen dat onze gevoelens niets zijn vergeleken met het verlies en de pijn die haar familie en vrienden op dit moment moeten voelen. In mijn gedachten ben ik bij hen," tekent Reynolds verder op.

Ook Cable-vertolker Josh Brolin schrijft een emotioneel bericht op zijn Instagram. "We rouwen om de dood van een prachtige vrouw die tragisch om het leven is gekomen op onze set. Ik had haar nog niet ontmoet, maar ik weet wel dat ze een vriend, een zus, een dochter en een mentor van was. Harten worden gebroken en zullen langzaam al die mooie herinneringen aan haar verzamelen," schrijft Brolin.

Bekijk de afbeelding
Actrice Zazie Beetz, wiens stuntvrouw Harris was, heeft vandaag een statement geschreven. Beetz is diepgeraakt door het overlijden van haar stuntdouble. "Maandag hebben we op een verschrikkelijk manier iemand uit ons midden verloren - Joi SJ Harris," schrijft Beetz in een handgeschreven brief. "Ik ben zo kapot van verdriet en had de afgelopen dagen moeite met het vinden van de juiste woorden. Ik weet dat mijn verdriet niet te vergelijken is met dat van haar geliefden. Mijn hart en liefde gaat naar hen uit," vertelt een emotionele Beetz.

Tijdens de opnames droeg Harris geen motorhelm volgens het politierapport, omdat het personage Domino, vertolkt door actrice Beetz, dat ook niet doet in de film. Stuntmannen en -vrouwen worden dikwijls ondergewaardeerd in Hollywood, al zetten zij letterlijk hun levens op het spel ten behoeve van een filmproductie, zo blijkt helaas wel weer...



NieuwsFilm

meest populair