'The Amazing Spider-Man'-koppeltje Andrew Garfield en Emma Stone weer terug bij elkaar?

Zoetsappige geruchten uit sterrenland...

Romantische geruchten uit sterrenland: het gouden koppeltje Andrew Garfield en Emma Stone, dat elkaar leerde kennen op de set van The Amazing Spider-Man, lijkt weer voorzichtig aan het daten te zijn. Dat beweren bronnen althans aan The Sun. Zit er een kern van waarheid in?

Na een relatie van drie jaar verbraken Garfield en Stone deze in 2015. De twee gingen als goede vrienden uit elkaar destijds, maar nu lijken de twee tortelduifjes toch weer naar elkaar toe te vliegen. Letterlijk.

Volgens The Sun is Stone namelijk al meermaals naar Londen afgereisd om daar het toneelstuk Angels in America, waarin Garfield een van de hoofdrollen speelt, te bekijken. Stone schijnt na iedere voorstelling in de backstageruimte te verdwijnen om daar Garfield te kunnen bezoeken.

Een anonieme bron vertelt ook aan The Sun dat Garfield en Stone zelfs al hand-in-hand de artiestenuitgang uit zijn geglipt. "Andrews gevoelens voor Emma zijn nooit minder geworden en nu groeien ze weer terug naar elkaar toe," vertelt de bron verder aan de krant.

Tijdens de Oscar-ceremonie waar Stone een van de felbegeerde gouden beeldjes won, keek Garfield ook met de tranen van blijdschap in zijn ogen toe hoe zijn ex-vriendinnetje haar prijs in ontvangst nam op het podium. De twee knuffelden ook met elkaar tijdens die feestelijke avond.

De sterren hebben dan ook nooit echt wrok naar elkaar gekoesterd. In interviews sprak Garfield dan ook nog regelmatig vol lof over zijn oude oogappeltje en vice versa. De gevoelens lijken bij beiden dus nog sterk aanwezig te zijn en met deze nieuwe geruchten zou het zomaar eens kunnen dat Garfield en Stone de draad der liefde inderdaad weer samen oppakken binnenkort...



NieuwsFilm

meest populair