Scarlett Johansson gespot met enorme rugtatoeage

Scarlett Johansson gespot met enorme rugtatoeage

Of is het slechts een plakplaatje?

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson (Rough Night, Ghost in the Shell) is gefotografeerd met een vermoedelijk nieuwe tatoeage op haar rug! Zou het grote inktplaatje behoren tot haar persoonlijke collectie, of slechts van tijdelijke aard zijn?

De actrice werd maandag wandelend in haar losse vrijetijdskleding gespot in Atlanta, Amerika. Johansson is daar momenteel voor de opnames van Avengers 4 en had schijnbaar even vrij om de stad in te trekken. Opvallend is de grote tatoeage op het rechterschouderblad van Johansson.

De foto is vrij onduidelijk, dus wat Johansson precies op haar rug heeft laten tatoeëren is niet goed te zeggen. De 32-jarige Hollywoodster heeft al meerdere inkttekeningen op haar lichaam, maar sommige mensen denken dat haar nieuwe aanwinst slechts tijdelijk gezet is voor haar karakter Black Widow in Avengers 4.

Een nieuw, stoer uiterlijk voor Black Widow zou best kunnen kloppen. Het haar van Johanssons personage is immers ook al veranderd. Johansson heeft overigens nooit iets verteld over de betekenissen achter haar tatoeages, dus daar kunnen we slechts over gissen.

Bekijk hier de foto!



NieuwsFilm

meest populair