'Godzilla vs Kong' speelt zich in het heden af

Maar wie zal er winnen?

Druppelsgewijs komen er details naar buiten rond Godzilla vs. Kong, de monsterfilm die moet voortbouwen op de successen van Godzilla (2014) en Kong: Skull Island (2017). Regisseur Adam Wingard bevestigde nu dat zijn film zich in het heden afspeelt.

Tijdens een interview met /Film vertelde hij dat er ook personages uit Michael Dougherty's Godzilla: King of the Monsters in voorkomen. "Die van ons bevindt zich meer in de continuïteit van de vervolgfilm op Godzilla. Die van ons speelt zich in het heden af. Er zijn een paar personages uit Godzilla 2 die ook in onze film zitten, maar het wordt interessant om te zien hoe het na al die jaren met Kong gaat. Je ziet hem in die film [Kong: Skull Island] en hij wordt constant aangevallen. De zaken gaan mis en er is waarschijnlijk sindsdien een boel menselijke interventie geweest. Het zal interessant zijn een hardere, en oudere Kong te zien in deze film."

De franchise is nu als volgt opgebouwd: Godzilla speelde zich ogenschijnlijk in het heden af; Kong: Skull Island veertig jaar voor de gebeurtenissen in die film. Godzilla: King of Monsters waarschijnlijk ook in het heden. We hoorden ook dat er een duidelijke winnaar komt in het gevecht tussen Kong en Godzilla.

Wie denken jullie dat het gevecht zal winnen?



NieuwsFilm

meest populair