Jared Leto zit ook op Tinder

Jared Leto zit ook op Tinder

Vrouwvolk opgelet!

Acteur en muzikant Jared Leto (Suicide Squad, Blade Runner 2049) heeft een druk bestaan als artiest en daardoor weinig tijd voor zijn privéleven. Leto is momenteel vrijgezel en probeert met moeite in zijn drukke schema een gaatje te vinden om zijn liefdesleven te onderhouden. Zijn oplossing? Tinder.

In een recent interview met het bekende platform E! Online kwam niet alleen de succesvolle carrière van Leto ter sprake, ook konden de dienstdoende journalisten het niet laten om hem ook nog even te vragen naar zijn privéleven. Wat blijkt? De 45-jarige Leto zoekt zijn geluk geregeld in de beruchte datingsapp Tinder.

Vele fans van de ster reageerden blij toen Leto bekende een profiel op Tinder te hebben, maar later in het interview leek Leto er meer over te grappen, waardoor men twijfelt of zijn bekentenis wel oprecht was. Zou Leto 's avonds in zijn bedje lekker liggen swipen? Menig vrouw zal vast nu fanatiek aan het zoeken zijn naar het profiel de populaire acteur.

Leto vertelt dat hij het in ieder geval niet erg vindt om weinig vrije tijd te hebben. Met zijn band Thirty Seconds to Mars is hij momenteel bijvoorbeeld ook druk bezig met het opnemen van een nieuw album. Deze week kwam de eerste single van dat nieuwe album uit, genaamd Walk on Water. Ook heeft Leto natuurlijk regelmatig wat acteerklussen.

"Ik heb niet echt een privéleven, maar ik hou ontzettend van mijn werk. Ik vind het leuker om een liedje te schrijven dan naar een feestje te gaan. Ik doe dus liever dingen waar ik persoonlijk erg enthousiast van word," vertelt Leto.



NieuwsFilm

meest populair