Werktitel 'Obi-Wan'-film lijkt te hinten naar setting

Werktitel 'Obi-Wan'-film lijkt te hinten naar setting

Maar die is niet heel verrassend.

De werktitel van de Obi-Wan Kenobi-film schijnt onthuld te zijn. Ondanks dat de productie nog in een zeer vroeg stadium verkeert en er nog geen regisseur of scenarist getekend heeft, schijnen Disney en Lucasfilm wel al over de werktitel te denken. De site Omega Underground stelt dat de film Joshua Tree is.

Dat is niet alleen de titel van een U2-album, maar ook van een woestijnboom. Volgens sommigen zou Lucasfilm daarmee verwijzen naar de setting van de film rond de Jedi. De film zou zich namelijk bovenal op Tatooine afspelen, de woestijnplaneet waar het personage tussen Revenge of the Sith en A New Hope verblijft.

Precies om dat feit, vinden we het niet heel vreemd om er van uit te gaan dat de Obi-Wan-film zich op Tatooine afspeelt. Tegelijk moet gezegd worden dat - als het om de echte werktitel gaat - het ook een knipoog kan zijn naar de locatie waar Obi-Wan zich bevindt. Er hoeft niks achter te zitten.

Het is overigens ook nog wat aan de vroege kant om nu al te speculeren over het verhaal en de setting van de film. Ja, het lijkt waarschijnlijk, maar nee, zeker is het niet. Er kan vast een of andere reden verzonnen worden om Obi-Wan, al dan niet gespeeld door Ewan McGregor, van de planeet af te halen.

Op dit moment is Stephen Daldry nog in onderhandelingen met Lucasfilm en Disney om de spin-off te regisseren en het scenario te verzorgen.



NieuwsFilm

meest populair