Gal Gadot heeft lak aan kritiek op haar lichaam

Gal Gadot heeft lak aan kritiek op haar lichaam

Gadot blijft toch ook een wonderbaarlijke vrouw in deze industrie...

Over het algemeen krijgt DC's Wonder Woman, geregisseerd door Patty Jenkins en met in de hoofdrol Gal Gadot,
veel lof van zowel critici als fans. Desondanks heeft Gadot toen zij werd gecast als de iconische superheldin de nodige kritiek moeten verduren. Haar lichaam werd namelijk hevig bekritiseerd, zo vertelt ze in een recent interview met het blad Rolling Stone.

In de stripboeken van DC is Wonder Woman een ontzettend gespierde vrouw met onevenredig grote borsten. Veel fans van het populaire personage hoopten dan ook een actrice met eenzelfde soort boezem te krijgen voor de films en klaagden steen en been op het internet over de vormen van Gadot.

De uitgesproken Israëlische Gadot reageerde fel op de klagende fans. "Luister, als je het echte werk wilt, dan had ik maar één borst gehad, want dat hadden de Amazonen ook. Precies één borst. Dus wat is precies het probleem? Dat ik een te kleine voorgevel en kont heb? Dat zal vast het verschil maken," bijt Gadot stevig van zich af.

Gadot en Jenkins wilden van Wonder Woman een sterk, maar zeker ook vrouwelijk personage maken. "Ik wilde geen koelbloedige krijger spelen," vertelt Gadot. Vandaar dat de heldin in de film zowel een harde als zachte kant heeft. "We hadden geen zin om terug te vallen op de clichés," voegt Gadot daaraan toe. Én dat is gezien het positieve ontvangst van Wonder Woman zeker gelukt!



NieuwsFilm

meest populair