Beyoncé zingt mogelijk titelsong van 'Bond 25'

Beyoncé zingt mogelijk titelsong van 'Bond 25'

Na het succes van Adele en Sam Smith gaan de makers mogelijk weer voor een superster.

Zangeres-songwriter Beyoncé Knowles is mogelijk de volgende superster die haar stem gaat verlenen aan de James Bond-franchise. De gesprekken tussen 'Queen B' en de filmmakers zouden al volop gaande zijn. Skyfall-zangeres Adele heeft vermoedelijk een vinger in de pap gehad bij deze eventuele keuze. Gaat Beyoncé daadwerkelijk de volgende muzikale Bond-klassieker afleveren?

Met de successen van de nummers Skyfall van Adele voor de gelijknamige Bond-film Skyfall uit 2012 en Writing's On The Wall van Sam Smith voor Spectre uit 2015, is het niet gek dat de producenten van het nog titelloze Bond 25 weer opzoek zijn naar een grote naam uit de muziekindustrie voor de befaamde titelsong van de film.

Een goedscorende Bond-song kan de interesse voor een film zeker vergroten en ook voor de artiest in kwestie zelf kan het inzingen van de titelsong positief uitpakken. Zo heeft Adele gezegd dat haar hit Skyfall zeker ook een impuls heeft gegeven aan haar eigen carrière. Adele en Sam Smith hebben ook nog eens beiden een Oscar binnengeharkt voor hun nummers.

Adele zou ook degene zijn die Beyoncé heeft aangemoedigd met al haar enthousiasme om eens te gaan onderzoeken of zij mogelijk de volgende Bond-megaster kan worden. De lat voor een volgende hit ligt ook erg hoog en de producers van Bond 25 zouden Beyoncé een van de weinige artiesten vinden die het niveau van de voorgaande nummers zou kunnen evenaren, of zelfs zou kunnen overtreffen.

Het volgende hoofdstuk in de langlopende James Bond-filmfranchise moet in november 2019 in de bioscopen verschijnen. Acteur Daniel Graig zal wederom in de huid kruipen van 'Agent 007', weliswaar voor de laatste keer, maar dat mag de pret niet drukken. Een regisseur is er nog niet gevonden voor het project.

Welke artiest zouden jullie graag de titelsong van Bond 25 in willen zien zingen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!



NieuwsFilm

meest populair