Algemeen

Beyoncé zingt mogelijk titelsong van 'Bond 25'

Na het succes van Adele en Sam Smith gaan de makers mogelijk weer voor een superster.

door Jeffrey Kouters om 08:53 in Algemeen
Zangeres-songwriter Beyoncé Knowles is mogelijk de volgende superster die haar stem gaat verlenen aan de James Bond-franchise. De gesprekken tussen 'Queen B' en de filmmakers zouden al volop gaande zijn. Skyfall-zangeres Adele heeft vermoedelijk een vinger in de pap gehad bij deze eventuele keuze. Gaat Beyoncé daadwerkelijk de volgende muzikale Bond-klassieker afleveren?

Met de successen van de nummers Skyfall van Adele voor de gelijknamige Bond-film Skyfall uit 2012 en Writing's On The Wall van Sam Smith voor Spectre uit 2015, is het niet gek dat de producenten van het nog titelloze Bond 25 weer opzoek zijn naar een grote naam uit de muziekindustrie voor de befaamde titelsong van de film.

Een goedscorende Bond-song kan de interesse voor een film zeker vergroten en ook voor de artiest in kwestie zelf kan het inzingen van de titelsong positief uitpakken. Zo heeft Adele gezegd dat haar hit Skyfall zeker ook een impuls heeft gegeven aan haar eigen carrière. Adele en Sam Smith hebben ook nog eens beiden een Oscar binnengeharkt voor hun nummers.

Adele zou ook degene zijn die Beyoncé heeft aangemoedigd met al haar enthousiasme om eens te gaan onderzoeken of zij mogelijk de volgende Bond-megaster kan worden. De lat voor een volgende hit ligt ook erg hoog en de producers van Bond 25 zouden Beyoncé een van de weinige artiesten vinden die het niveau van de voorgaande nummers zou kunnen evenaren, of zelfs zou kunnen overtreffen.

Het volgende hoofdstuk in de langlopende James Bond-filmfranchise moet in november 2019 in de bioscopen verschijnen. Acteur Daniel Graig zal wederom in de huid kruipen van 'Agent 007', weliswaar voor de laatste keer, maar dat mag de pret niet drukken. Een regisseur is er nog niet gevonden voor het project.

Welke artiest zouden jullie graag de titelsong van Bond 25 in willen zien zingen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Nee, dankje,

movieguy

Avatar

Lana del Rey.

NoahMeeuws

Avatar

Hey kunnen jullie geen poll maken over de lay-out en de stijl en het afwezig zijn van features van Serietotaal? Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat die site er echt niet uitziet vergeleken met deze, en dat er veel mensen zijn die wel willen reageren op berichten.

Gigan72

Avatar

The Horror .... aub niet zeg wat een schreeuwlelijk is dit mens brrrrrrrr

BdeB

Avatar

Wat NoahMeeuws zegt ben ik het helemaal mee eens. Ik kwam erg vaak op serietotaal, sinds de nieuwe layout laat ik deze links liggen..

JamesBond

Avatar

Ik ben zelf niet zo'n groot fan van Beyoncé... Ik zou nog altijd erg graag een Bond titelsong van Michael Bublé horen! Maar Florence + The Machine zou ook geweldig zijn!

Pronk47

Avatar

Robbie Williams,Ed Sheeran of onze eigen Caro Emerald.

Master Of Films

Avatar

Die clown van IT kan vast beter zingen dan Beyoncé.

Scheerzeep

Avatar

Ik zou gaan voor Lady Gaga! En... misschien uit onze eigen Nederlandse collectie... Trijntje Oosterhuis? Gaat niet gebeuren, maar het is wel een goede zangeres die zo'n grote Bond-song zou kunnen dragen.

Master Of Films

Avatar

Max Cavalera of Stian Thoresen zijn trouwens ook een hele goeie zangers. Goeie stemmen voor een Bond soundtrack.

Sunspot

Avatar

Vin Diesel! Hij kan goed zingen, check youtube maar :D

Wilskracht

Avatar

Raar om geen één keer de naam van Lee Towers in de reacties voorbij te zien komen

Sorcerer

Avatar

flauwekul! zolang er geen regisseur is kun je hier weinig over zeggen. Een beetje regisseur wil zelf iets te vertellen hebben over de soundtrack.

Decepticon

Avatar

Dat nummer wat Anouk bij het songfestival zong, klonk al als een Bond nummer.

akketa

Avatar

@Scheerzeep
Trijntje heeft al een keer een beetje een Bondsong gedaan voor Abeltje. ;)https://www.youtube.com/watch?v=FUcEW3UEVqU(Helaas is de sfeervolle, Bondachtige opening niet te vinden.)

Spider-fan

Avatar

Er is nog geen regisseur en er zou al gesproken worden met een mogelijke titelsong-vertolker? Onwaaschijnlijk. De muziekscore wordt meestal tijdens of na het draaien van een film gemaakt, en dan zou dus ook gekeken worden naar de zanger(es) van de song.
Op grond van 'Sledgehammer' lijkt Rihanna me een erg goede keus. Maar als je het over wereldsterren hebt zijn er zoveel die kunnen. Het hangt ook van de sfeer van de film af.

nieuwslaatste nieuws

meest populair