Grappenmaker Russell Brand opnieuw getrouwd

Grappenmaker Russell Brand opnieuw getrouwd

Deze keer met Laura Gallacher.

Russell Brand heeft voor de tweede keer het jawoord aan iemand geschonken. Het gaat nu om Laura Gallacher (30 jaar), een Schotse lifestyle blogger met wie de 42-jarige Brand sinds 2007 een knipperlicht relatie heeft. Technisch gezien zijn ze nu sinds 2015 samen. Een jaartje later gaf de komiek via een Instagram-bericht aan dat er een kind op komst was. Hun dochter Mabel werd eind dat jaar, in november, geboren.

De bruiloft vond zaterdag plaats in Henley-on-Thames, een plaats in het Engelse graafschap Oxfordshire. Het echtpaar wilde volgens een bron de viering zo klein mogelijk houden en nodigde enkel familie en een paar goede vrienden uit. "Dat wilden ze in plaats van een circus. Het was prachtig. Mabel was de eregast," zo vertelt de ingewijde die aanwezig was. Om bij de huwelijksreceptie te komen had Brand een stoomboot uit New Orleans gehuurd. Bekijk de foto's hier. Volgens The Sun kostte hem dat zo'n 2.300 pond.

Brand's eerste vrouw was zangeres Katy Perry, die hij in 2009 leerde kennen tijdens het maken van Get Him to the Greek. Perry was op de set om een cameo te filmen, ondanks dat deze uit de film geknipt is. In hetzelfde jaar vormden ze een stel. Eind oktober 2010 trouwden ze in Rajasthan. Veertien maanden later diende de grappenmaker de scheidingspapieren in en gaf "onoverbrugbare redenen" aan als verklaring. Perry onthulde later dat het kwam omdat ze niet klaar was voor kinderen en Brand het niet leuk vond dat zij bazig was.

NieuwsFilm

meest populair