'X-Men: Dark Phoenix' wordt niet te intergalactisch

'X-Men: Dark Phoenix' wordt niet te intergalactisch

Simon Kinberg wil vooral een menselijk verhaal vertellen.

Schrijver en regisseur Simon Kinberg brengt ons eind volgend jaar X-Men: Dark Phoenix. In die film nemen de X-Men het niet alleen op tegen een buitenaardse schurk (Jessica Chastain), maar ook zal de kwaadaardige kant van Jean Grey (Sophie Turner) zich manifesteren.

Er is nog vrij weinig bekend over de film, afgezien van die verhaalelementen. Nu laat Kinberg weten tijdens een interview met Total Film (via X-MenFilms) dat de film niet te veel de ruimte in zal gaan. Het moet een menselijke en emotionele film worden volgens Kinberg: "We moeten een manier vinden om te zorgen dat het realistisch wordt en niet te intergalactisch."

Wellicht zullen sommige fans daardoor teleurgesteld raken. Jessica Chastain speelt in de film de rol van Lilandra Nerami, de keizerin van een intergalactisch keizerrijk. Die reist naar de Aarde om de planeet te veroveren en het zal aan de X-Men zijn om daar een stokje voor te steken. Op welke manier Kinberg de actie precies zo realistisch mogelijk wil maken is natuurlijk verre van zeker.

Het is in elk geval wel een moeilijke balans om te treffen. Vanaf 1 november 2018 draait het avontuur in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair