Matt Damon laat zich krimpen in teaser trailer scifi-komedie 'Downsizing'

Matt Damon laat zich krimpen in teaser trailer scifi-komedie 'Downsizing'

Geschreven en gemaakt door Alexander Payne (The Descendants).

Omdat gisteren de première van Downsizing plaatsvond - de nieuwste film van schrijver/regisseur Alexander Payne - hebben de makers achter de sciencefictionkomedie een teaser trailer onthuld. Veel van het plot krijgen we niet mee, maar we krijgen wel onze eerste blikken op hoofdrolspelers Matt Damon, Christoph Waltz, Jason Sudeikis en Kristen Wiig.

Dr. Jorgen Asbjornsen is een wetenschapper uit Noorwegen die per toeval ontdekt hoe je iets zesduizend keer kleiner kan maken. De gevolgen zijn groots voor een wereld waarin onze grondstoffen en andere middelen per uur afnemen. Nu mensen zichzelf laten verkleinen en minder consumeren, redden ze niet enkel de wereld. In hun nieuwe bestaan zijn ze ook plotsklaps een stuk rijker.

Therapeut Paul Safranek, die ondermaats presteert en weinig ambities bezit, besluit samen met zijn vrouw Audrey te krimpen en hun geluk op te zoeken in Leisureland Estates, de eerste grote stad voor verkleinde mensen. Wanneer Paul wakker wordt en klein is, ontdekt hij dat zijn vrouw niet meer durfde en nog steeds een normale maat heeft. Aangezien de transformatie niet teruggedraaid kan worden, zit er voor Paul niets anders op dan in zijn uppie het avontuur aan te gaan in de nieuwe wereld.


Payne schreef samen met Jim Taylor (Sideways) het verhaal. Naast de eerder genoemde namen zullen we ook acteurs zien zoals Laura Dern, Joaquim de Almeida en Neil Patrick Harris. Aan het eind van de teaser belooft men dat we 12 september een volledige trailer kunnen verwachten. Het is de bedoeling dat Downsizing later dit jaar uitkomt: 22 december in de Verenigde Staten.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair