Wrede clip Darren Aronofsky's 'Mother!' bevat dwingende boodschap

Wrede clip Darren Aronofsky's 'Mother!' bevat dwingende boodschap

Met sterk spelwerk van doorgewinterde actrices Michelle Pfeiffer en Jennifer Lawrence. Zeker het kijken waard!

Paramount Pictures heeft een nieuwe clip van de aankomende enigmatische horrorfilm Mother! van regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Noah) uitgebracht. In de filmclip zien we hoe het personage van actrice Michelle Pfeiffer dat van Jennifer Lawrence behoorlijk loopt te kwellen.

"Waarom wil je geen kinderen?" vraagt Pfeiffer. "Ik weet wat het is wanneer je net om de hoek komt kijken en denkt dat je nog alle tijd van de wereld zult hebben. Je zult niet voor eeuwig zo jong blijven. Neem kinderen. Dan creëer je samen iets." Lawrence geeft geen antwoord op de boodschap van Pfeiffer. "O, je wilt ze zeker!" zegt Pfeiffer vervolgens met een dwingende toon.

Veel over Aronofsky's project is er niet bekend. Er wordt erg geheimzinnig gedaan over zijn nieuwe prent, maar dat maakt Mother! ook wel weer interessant, ook omdat de film al bijna in de bioscoop verschijnt en we dus nog steeds niet weten wat we precies kunnen verwachten. Mother! wordt aangeprezen als psychologische horror-thriller en gezien de duidelijk voelbare spanning in deze clip wordt de film dat zeker! Aronofsky's Mother! verschijnt op 15 september in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair