Vervolg op 'IT' komt snel

Vervolg op 'IT' komt snel

In ieder geval voor Robotech.

Misschien wist je het nog niet, maar aankomende donderdag gaat eindelijk de veelbesproken horrorfilm IT in première. Met de ontvangt lijkt het wel goed te zitten en het publiek lijkt er ook zin in te hebben. Regisseur Andy Muschietti sprak met de website Bad Taste over een te verwachten vervolg.

Van Muschietti is bekend dat hij de regie op zich neemt van de anime-verfilming Robotech. Maar dit is niet zijn eerstvolgende film. Dit wordt namelijk de tweede IT. Bad Taste vroeg of de regisseur Robotech gaat oppakken voor het vervolg op IT. Muschietti: "Nee, IT 2 is mijn prioriteit. Ik ga later met Robotech aan de slag." En heeft hij een hoger budget? "Nou... Dat hoop ik zeker!" aldus Muschietti tegenover Bad Taste.

Het budget voor de eerste IT bedroeg ergens tussen de $30 miljoen en $45 miljoen. Aangezien de film gebaseerd op het boek van Stephen King waarschijnlijk al zo'n $60 miljoen ophaalt in het eerste Noord-Amerikaanse weekend, lijkt een hoger budget wel zeker voor IT: Part 2.

Het lijkt er op dit moment overigens niet op dat het vervolg al in 2018 te zien is. Er moet naar verluidt nog een script geschreven worden.



NieuwsFilm

meest populair