Video

Heerlijk enge trailer 'Insidious: The Last Key'

Het vierde deel in de reeks.

door Bram de Groot om 14:02 in Video
Universal Pictures en Sony Pictures hebben de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Insidious: The Last Key, de derde film na de succesvolle horrorfilm Insidious uit 2010 onder regie van James Wan.

In dit vierde deel ontmoeten we opnieuw Dr. Elise Rainier, gespeeld door actrice Lin Shaye. Zij is een parapsycholoog en doet onderzoek naar paranormale waarnemingen. Dit keer keert ze terug naar haar ouderlijk huis en ja, daar gebeuren flink wat paranormale dingen gebeuren.


De regie van dit deel lag in handen van Adam Robitel, bekend van onder meer The Taking of Deborah Logan uit 2014. The Last Key staat gepland voor januari 2018. Hieronder het bijhorende affiche.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Insidious 1 was een hele leuke horror.
Insidious 2 was een leuke horror.
Insidious 3 was een redelijke horror.
Ra ra ra wat wordt Insidious 4?

Fotoroys

Avatar

Tot nu toe vind ik de insidious-franchise geweldig en was erg enthousiast dat ze een nieuw deel wilde maken. Het idee dat ze meer willen vertellen over het verleden van Elise vind ik interessant. Maar toch mis ik in deze trailer 'het insidious gevoel'. Ik neem aan dat dit het laatste deel wordt dus ik hoop dat het een goede en vooral enge horror film wordt. Niet met onnodige en vele jumpscares want die maken een horror film niet eng.

Sunspot

Avatar

Matige films, begint leuk, vooral in deel 1, maar dan krijg je die vage andere wereld.

kenna1

Avatar

Sunspot die andere vage wereld: The further, is juist wat de films leuk maakt.

Heb er zin in!

Sunspot

Avatar

Ja, de Further, oke, ja, ik vond het juist echt saai die wereld.

Maar goed, uiteindelijk wel leuk om te zien deze franchise.

Decepticon

Avatar

Trailer ziet er wel goed uit, ga ik zeker een keer checken.

Goku32

Avatar

Meanrat ik ben het helemaal eens met u.
Want dit is gewoon uitmelken die shit ze kunnen nu wel door blijven gaan met deze films en dan krijgen we bij deel 8 een comedy horror film net als bij andere goeie horror films. Jamet vind ik dat altijd. MaaK gewoon 1 goeie horror film en een deel 2 en hou het daarzo bij. Ga het niet uitmelken want de films worden alleen maar slechter en slechter steeds en dat is jammer vind ik

NieuwsFilm

meest populair