Vervolg op 'It' lijkt er te komen

Vervolg op 'It' lijkt er te komen

Dat blijkt wel uit de aftiteling.

De remake van It draait pas vandaag in de bioscoop, maar regisseur Andy Muschietti lijkt zijn vervolg te krijgen. Warner Bros. laat zoveel weten als de titel van de film in beeld komt: It: Chapter One. Het lijkt er niet op dat de studio dat zou hebben geplaatst, als de film niet gewoon een vervolg zou krijgen.

In het boek It volgen we een groepje kinderen, de Losers Club, die het opneemt tegen de kwaadaardige It. Dertig jaar later pakken ze de strijd wederom op. In het boek zijn er ook andere dimensies te zien en het lijkt erop dat we die ook in het vervolg te zien zullen krijgen.

In een interview met Yahoo vertelde Muschietti: "Ik wilde me echt focussen op de emotionele reis van de groep kinderen. Naar die andere dimensie gaan - de andere kant - was iets is iets wat we in het tweede deel kunnen laten zien," aldus Muschietti. "In het boek is het geheel geschreven vanuit het perspectief van de Losers, dus alles wat ze weten over Pennywise, is erg speculatief en gehuld in absurditeit. Dus dat wilde ik respecteren, zorgen dat het mysterie van de andere kant in stand blijft."

Sinds deze week in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair