Video

Carla Gugino vastgebonden aan bed en flipt in trailer 'Gerald's Game'

Verfilming van Stephen King's roman uit 1992.

door Rik Timmer om 13:47 in Video
Een seksspelletje loopt helemaal in het honderd in de eerste trailer van Gerald's Game, een boekverfilming gebaseerd op het gelijknamige schrijfwerk van Stephen King. De psychologische horrorthriller wordt uitgebracht op Netflix en is geschreven en gemaakt door Oculus-regisseur Mike Flanagan. Carla Gugino en Bruce Greenwood hebben de hoofdrollen op zich genomen.

Om de vlam van hun relatie weer aan te wakkeren besluit het getrouwde stel Jessie en Gerald Burlingame naar hun verafgelegen zomerhuisje in Maine te gaan. Een onschuldig seksspelletje is één van hun pogingen om de liefde weer terug te vinden, maar dit loopt niet goed af. Jessie, vastgebonden aan het bed met handboeien, ziet hoe haar man overlijdt aan een hartaanval. Niet in staat om zich te bevrijden of om hulp te roepen, wordt Jessie geconfronteerd met begraven demonen die in haar geest schuilen. Een dolle hond maakt het er ook niet beter op.De bovengenoemde streamingdienst zal Gerald's Game 29 september uitbrengen. Intrepid Pictures (The Strangers, Hush) zit achter de productie. Liefhebbers van King kunnen op het moment ook een andere verfilming van zijn werk bezichtigen: It. Deze draait sinds deze week in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Trailer niet gezien, maar ik vind het een geweldige storyline!

Master Of Films

Avatar

En ik lees dat Mike Flanagan hier achter zit. Smiley face

meanrat

Avatar

Mike Flanagan...een veelbelovende regisseur die met Absentia mij volledig in zijn greep wist te houden. Wat een bloedmooie en originele horror is dat. Ook Oculus weet een standaard verhaaltje op een unieke manier te vertellen waardoor het wederom een unieke ervaring is. Met Hush heeft hij helaas op Netflix niet echt iets los weten te maken. Ouija 2 kreeg dan wel weer goede kritieken, maar het is de vraag of hij, nu hij weer bij Netflix terugkeert, weer kan scoren. Wellicht worden zijn betere projecten eerst in de bios uitgebracht en zijn mindere werken aan Netflix gegeven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair