Carla Gugino vastgebonden aan bed en flipt in trailer 'Gerald's Game'

Verfilming van Stephen King's roman uit 1992.

Een seksspelletje loopt helemaal in het honderd in de eerste trailer van Gerald's Game, een boekverfilming gebaseerd op het gelijknamige schrijfwerk van Stephen King. De psychologische horrorthriller wordt uitgebracht op Netflix en is geschreven en gemaakt door Oculus-regisseur Mike Flanagan. Carla Gugino en Bruce Greenwood hebben de hoofdrollen op zich genomen.

Om de vlam van hun relatie weer aan te wakkeren besluit het getrouwde stel Jessie en Gerald Burlingame naar hun verafgelegen zomerhuisje in Maine te gaan. Een onschuldig seksspelletje is één van hun pogingen om de liefde weer terug te vinden, maar dit loopt niet goed af. Jessie, vastgebonden aan het bed met handboeien, ziet hoe haar man overlijdt aan een hartaanval. Niet in staat om zich te bevrijden of om hulp te roepen, wordt Jessie geconfronteerd met begraven demonen die in haar geest schuilen. Een dolle hond maakt het er ook niet beter op.

Bekijk de trailer op YouTube.

De bovengenoemde streamingdienst zal Gerald's Game 29 september uitbrengen. Intrepid Pictures (The Strangers, Hush) zit achter de productie. Liefhebbers van King kunnen op het moment ook een andere verfilming van zijn werk bezichtigen: It. Deze draait sinds deze week in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair