Kristen Bell redt levens familie 'Frozen'-collega Josh Gad uit orkaan Irma

Kristen Bell redt levens familie 'Frozen'-collega Josh Gad uit orkaan Irma

De wereld wordt op het moment weer geteisterd door allesverwoestende orkanen. 

Actrice Kristen Bell (Frozen, CHIPS) blijkt een écht heldin te zijn! Bell heeft namelijk de familie van haar Frozen-collega Josh Gad, die de stem insprak van de geliefde sneeuwpop Olaf, gered van de verwoestende orkaan Irma. Bell regelde namelijk een hotelkamer in het veilig gelegen hotel waarop zij op dat moment verbleef voor Gads familie, die zo kon vluchten uit het potentiële rampgebied. Gad is zijn collega dan ook enorm dankbaar voor haar goede daad, zo laat hij weten in een berichtje op zijn social media waarin hij Bell prijst voor haar hulp.

"Kristen Bell heeft letterlijk het leven gered van mijn ouders en hele familie, door hen te beschermen tegen orkaan Irma," vertelt Gad in zijn dankwoord. De familie van de Beauty and the Beast-acteur bleek gestrand te zijn in Florida. "Er is niemand zoals deze vrouw. Dankjewel Kristen. Je bent echt een geschenk uit de hemel, een ware engel," aldus Gad die dus niets meer dan lof heeft voor Bell.

Bell laat weten in een boodschap op Instagram dat ze het belangrijk vindt dat men elkaar helpt in deze zware, gevaarlijke tijd voor het land, al plaatst ze daarbij wel een kanttekening. "Jammer dat alleen een orkaan schijnbaar het beste in de mensen naar boven kan brengen, maar natuurlijk vind ik het mooi om te zien dat we elkaar, als buren, nu goed helpen gedurende deze storm," schrijft Bell. 



NieuwsFilm

meest populair