Video

Sci-fi spektakel in trailer 'Beyond Skyline'

Stevig potje sci-fi geweld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:08 in Video
Hieronder zie je de nieuwe trailer voor Beyond Skyline, het vervolg op de sci-fi film Skyline uit 2010. De nieuwe verzameling beelden lijkt te voorspellen dat het tweede deel niet op kwaliteit heeft ingeleverd.

In Beyond, met rollen voor Frank Grillo, Bojana Novakovic, Jonny Weston, Iko Uwais en Callan Mulvey, keert de groep dodelijke buitenaardse wezens weer terug. Dit keer zet de ruige detective Mark (Grillo) alles op alles om zijn zoon te redden uit de handen van de gewelddadige aliens.


Het wachten is nog op een verschijningsdatum. Hieronder zie je ook een nieuwe poster voor de film van debuterend regisseur Liam O'Donnell, tevens de schrijver van de scripts van zowel het eerste als tweede deel.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Frank & Iko, dat belooft wat. Iemand deel 1 gezien?

Thiver

Avatar

Ja, pure troep. Verbijsterend dat men denkt dat er zeven jaar later behoefte is aan een vervolg...

Akke Moeka Hara

Avatar

Skyline was echt wel een toffe film.
#donthatemyguiltypleasure

Robbepost

Avatar

Het lijkt wel een predator op de afbeelding bovenaan.

Ja deel 1 is in bijna alle opzichten slecht, maar door de actie (op enkele tenenkrommende slomo's na) en de meeste visuele effecten heb ik me toch nog enigzins kunnen vermaken.
Het einde is ook vrij apart........

KeesjeNL

Avatar

Skyline was die film waar dat hypnotiserende blauwe licht in zat, toch :)?

ISIM

Avatar

Vond het juist wel een leuke film. En vergeet niet dat ze een budget van 10 miljoen hadden. Er zijn films waarbij het budget 20x hoger is en nog ziet het er slecht uit. En met een opbrengst rond de 66 miljoen kan ik me wel voorstellen dat er een vervolg komt.

Vond het echt een leuke zondagsfilm.

nieuwslaatste nieuws

meest populair