Jennifer Lawrence noemt vriendje Darren Aronofsky briljant en gestoord

Jennifer Lawrence noemt vriendje Darren Aronofsky briljant en gestoord

De 27-jarige actrice en 48-jarige regisseur zijn samen sinds 2016.

Werken aan haar nieuwste film Mother! heeft veel goeds gedaan voor Jennifer Lawrence. Niet alleen heeft ze een script mogen verwezenlijken dat ze uitmuntend noemt, ook is ze hechter geworden met scenarist/schrijver Darren Aronofsky. Het tweetal is inmiddels een jaar samen. Gedurende een persconferentie van het Internationaal filmfestival van Toronto sprak de 27-jarige actrice over haar vriendje en waarom ze in de psychologische horror besloot te spelen.

"Voordat ik ook maar wat had gelezen zei ik meteen 'ja.' Hij vertelde me zijn ideeën en ik vond ze briljant, uniek en uitdagend. Ik ben al jarenlang een fan van hem. Ik vind hem gewaagd, dapper en volgens mij heb ik al 'briljant' gezegd. Maar ik was dus een liefhebber en zodra hij me over de ideeën vertelde die in zijn hoofd zweefden, deed ik mee. Toen ontving ik het script en tijdens het lezen gooide ik het door de kamer heen en vertelde hem dat ie psychologische problemen heeft. Maar het is een meesterwerk."

Het is de tweede keer dat Lawrence publiekelijk over haar vriend praat. De eerste keer was een maand geleden, tegenover mode- en lifestyle-tijdschrift Vogue. Toen onthulde ze het volgende: "Normaal ben ik niet weg van Harvard-mensen, omdat ze niet twee minuten door kunnen komen zonder te melden dat ze naar Harvard zijn gegaan. Zo is hij niet. Het afgelopen jaar heb ik simpelweg met hem doorgebracht als een mens. Eerder ben ik in relaties geweest waarvan ik in de war raakte. Met hem heb ik dat niet."

Wat voor sommigen zal opvallen is het leeftijdsverschil. De Amerikaanse is 27 jaar en de Amerikaan 48 jaar. De reden dat Lawrence daar geen probleem mee heeft is volgens een naaste van haar erg simpel: "Ze voelt zich erg op haar gemak met een oudere man, omdat ze volwassen en gericht is."



NieuwsFilm

meest populair