Algemeen

Officieel: Patty Jenkins terug voor 'Wonder Woman 2'

En is nu de best betaalde vrouwelijke regisseur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:23 in Algemeen
Het zat er al dik in en is nu ook officieel: Patty Jenkins regisseert Wonder Woman 2, het vervolg op haar Wonder Woman. Jenkins had geen optie in haar contract voor een vervolg, maar keert nu dus wel terug. En in ruil daarvoor kan ze een flinke bijschrijving op haar bankrekening verwachten.

Naar het schijnt krijgt ze vooraf zeven tot negen miljoen dollar betaald, waarmee ze de best betaalde vrouwelijke regisseur ooit is. Dat is ook veel meer dan ze voor de eerste film kreeg: die betaalde 1 miljoen dollar. Jenkins werkt verder ook aan het script en verzorgt dat in samenwerking met DC-chef Geoff Johns.

Het plan is specifiek om een standalone film te maken, dus niet een direct vervolg of een film met veel koppelingen aan het DCEU. Naar het schijnt speelt de film zich in de jaren tachtig af en neemt Diana Prince (Gal Gadot) het straks op tegen de Sovjets. De release staat gepland voor 12 december 2019.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Daar zal ThomasOMalley enorm verheugd op zijn. :)

Lord Bono

Avatar

In belangrijker nieuws, JJ Abrams terug voor Star Wars: Episode IX!

http://www.starwars.com/news/j-j-abrams-to-write-and-direct-star-wars-episode-ix?cmp=smc%7C1069686719

Master Of Films

Avatar

Daar zal Ed Crane enorm verheugd op zijn. :)

Prince John

Avatar

Logisch, wel deze keer een betere bad guy Patty!

Joslyn

Avatar

@Bono, wordt dus een ROTJ remake.

Ed Crane

Avatar

Terrio voor het scenario ben ik verheugder op.

McGraig

Avatar

Bij een eerste kijkbeurt is het best aardig maar bij een tweede keer valt ineens op hoe vaak er een stuntdouble gebruikt wordt. Op een storende manier net als een aantal zwakke scenes. Het ontstijgt nauwelijks het niveau van de mindere Marvel films

ridjieddo

Avatar

Hulde voor McGraig. Dat zag ik al in de trailers. En het waren niet eens zulke extreme (vecht)scenes..

Sunspot

Avatar

@Prince John

Vond de bad guy juist goed gedaan, sowieso hoop ik dat Ares later terug komt om de JL te helpen tegen Darkseid of zo, of juist gaat vechten tegen JL.

Schijnt dat de 'oude goden' misschien in het begin van JL zullen verschijnen, wanneer de Amazones vechten tegen het leger van Darkseid, schijnt dat de Amazones zijn geholpen door de 'oude goden', best logisch, want alleen de Amazones lijken mij niet zomaar even DArkseid's leger even de weg te wijzen.

Hoop wel dat ze erin zitten, meerdere oude goden, kan echt vette scenes opleveren, Zeus met zijn lighting, Ares en al die anderen :D. Hoop hoopt...

Prince John

Avatar

@ Sunspot
Tja ieder zijn mening maar ik vond David Thewlis echt tien keer niks als Ares MET een snor nog wel... Vond het echt niet dreigend, zogenaamd de God van de Oorlog en dan casten ze zo een lange, magere mid-vijftiger voor. Het verhaal rondom zijn personage was misschien niet zo heel verkeerd, maar de casting van Thewlis in mijn ogen wel.

ThomasOMalley

Avatar

Master of Films "Daar zal ThomasOMalley enorm verheugd op zijn. :)"
Het is dat ik me op deel 1 al totaal niet verheugde, maar dit is wat mij betreft inderdaad garantie voor meer waardeloze rommel.
Ach ja, de fans zullen blij zijn, en da's ook niet onbelangrijk.

Steve-O

Avatar

Goed dat Patty terugkeert. Ik kijk erg uit naar het vervolg. Ik heb me zeer goed vermaakt met de eerste film. Hopelijk gaat het vervolg technisch gezien wel flink wat vooruitgang boeken... Er waren mij toch echt teveel overduidelijke green screen shots... Was wel erg blij dat ze nog behoorlijk veel op locatie hebben gefilmd en 35mm gebruikt hebben. IMAX voor deel 2?

Ik hoop dat het in de jaren tachtig of zeventig afspeelt. Als ze voor de Sovjets gaan dan sowieso de jaren tachtig, wellicht dichtbij de val van de muur ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair