Algemeen

Vervolg 'It' heeft rollen voor de kinderen

Maar speelt zich echt af in het heden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:08 in Algemeen
Aan het einde van It wordt duidelijk gemaakt dat er een tweede film komt. Er staat immers Chapter One na de aftiteling. En dus moet er wel een tweede film rond de strijd tussen de Losers Club en Pennywise (Bill Skarsgård) komen. Tegenover Entertainment Weekly vertelt regisseur Andy Muschietti het nodige over dat vervolg.

Allereerst zullen de kinderen uit het origineel weer terugkeren, al speelt de film zich bovenal in het heden af. De momenten waarop we de kinderen zien, zijn flashbacks van de volwassenen. Muschietti: "In de tweede film, zien we meer dialoog tussen de tijdlijnen. Als we het verhaal van volwassenen vertellen, zullen we flashbacks naar de jaren tachtig krijgen, die het verhaal in het heden aanvullen."

De kinderen spelen straks dus geen hoofdrollen meer, maar blijven cruciaal voor het verhaal. "Ze vormen een erg groot onderdeel van de actie," aldus Muschietti. Volgens de regisseur is er nog geen groen licht gegeven, maar hoopt hij dat het er wel heel snel komt, voordat de kinderen die nu de hoofdrollen spelen, te oud zijn geworden om terug te keren.

De Losers Club bestaat uit Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor), Beverly Marsh (Sophia Lillis), Richie Tozier (Finn Wolfhard), Stanley Uris (Wyatt Oleff), Mike Hanlon (Chosen Jacobs) en Eddie Kaspbrak (Jack Dylan Grazer). It draait momenteel in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Beau

Avatar

Als er één film is die zeker groen licht krijgt, is het wel It, Deel 2, gezien het gigantische succes aan de box-office.

SanderPostema1997

Avatar

Wat een goed nieuws dat we de kinderen nu nóg een keer te zien krijgen!

benjamin

Avatar

Andy Muschietti heeft overigens al aangegeven aan Jessica Chastain te denken voor de rol van Beverly.

aspers

Avatar

Nice, laat maar komen! Kom nét terug uit een bomvolle bioscoop. Heerlijke film.

GreenHornet

Avatar

ze moeten part 2 pas maken over 27 jaar, als de kinderen ouder zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair