James Gunn vormt toekomst MCU

Hij mag het vormgeven als regisseur van GotG Vol. 3.

We bevinden ons in de laatste delen van Marvels Phase Three. Regisseur James Gunn mag blijkens een panel op de Hasbro Hascon leiding geven aan de toekomst. Hij zal zich vooral bezighouden met het zogenaamde kosmische universum, Marvel-films die zich afspelen in de ruimte of op andere planeten.

"Ik stuur de toekomst van het Marvel kosmisch universum," vertelde Gunn tijdens het panel. Dat zal deels opgezet worden in Guardians of the Galaxy Vol. 3, waar Gunn op dit moment druk mee bezig is. Hij bouwt namelijk films "rond" GotG Vol. 3. Hoe precies weten we niet, al zijn er wel al wat aanwijzingen.

Allereerst liet Gunn in het verleden al eens weten dat er gekeken wordt naar een spin-off rond de Ravagers. Afgezien daarvan zou Adam Warlock, naar wie er een verwijzing was in Guardians of the Galaxy Vol. 2, een eigen film kunnen krijgen. Verder heeft Gunn in het verleden ook verteld dat er mogelijk een film komt rond de oorspronkelijke Guardians, waar Sylvester Stallone een van de personages van speelt.

Tot slot zijn er nog andere mogelijkheden: zo vertelde Gunn dat Rocket (Bradley Cooper) zomaar eens een eigen film zou kunnen schrijven. Ook zag hij wel de mogelijkheid om een film rond Drax (Dave Bautista) te maken, die daarin op zoek gaat naar de zin van het leven. Of een film die laat zien hoe Yondu (Michael Rooker) zorgt voor de jonge Peter Quill.

Wat heeft jouw voorkeur?



NieuwsFilm

meest populair