Algemeen

James Gunn vormt toekomst MCU

Hij mag het vormgeven als regisseur van GotG Vol. 3.

door Jim Pedd om 09:37 in Algemeen
We bevinden ons in de laatste delen van Marvels Phase Three. Regisseur James Gunn mag blijkens een panel op de Hasbro Hascon leiding geven aan de toekomst. Hij zal zich vooral bezighouden met het zogenaamde kosmische universum, Marvel-films die zich afspelen in de ruimte of op andere planeten.

"Ik stuur de toekomst van het Marvel kosmisch universum," vertelde Gunn tijdens het panel. Dat zal deels opgezet worden in Guardians of the Galaxy Vol. 3, waar Gunn op dit moment druk mee bezig is. Hij bouwt namelijk films "rond" GotG Vol. 3. Hoe precies weten we niet, al zijn er wel al wat aanwijzingen.

Allereerst liet Gunn in het verleden al eens weten dat er gekeken wordt naar een spin-off rond de Ravagers. Afgezien daarvan zou Adam Warlock, naar wie er een verwijzing was in Guardians of the Galaxy Vol. 2, een eigen film kunnen krijgen. Verder heeft Gunn in het verleden ook verteld dat er mogelijk een film komt rond de oorspronkelijke Guardians, waar Sylvester Stallone een van de personages van speelt.

Tot slot zijn er nog andere mogelijkheden: zo vertelde Gunn dat Rocket (Bradley Cooper) zomaar eens een eigen film zou kunnen schrijven. Ook zag hij wel de mogelijkheid om een film rond Drax (Dave Bautista) te maken, die daarin op zoek gaat naar de zin van het leven. Of een film die laat zien hoe Yondu (Michael Rooker) zorgt voor de jonge Peter Quill.

Wat heeft jouw voorkeur?

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Eigenlijk speelt James Gunn de rol van Kevin Feige Smiley face

GreenHornet

Avatar

MoF wilde ik net zeggen, heb liever dat James Gunn de functie overneemt van Kevin Feige.

Joslyn

Avatar

Ik ben wel nieuwsgierig welke film Rocket gaat schrijven

NiekG

Avatar

Gotg 2 was een tegenvaller. Geen memorabele scenes op die van Rocket en Yondu na. Drax, Groot en in feite ook Gamora hadden niets te doen, of toch niets dat bijdroeg aan een rommelig verhaal. Nee had veel beter verwacht. Wel leuk waren de korte scenes met Sly en de hint naar Adam Warlock.

Robbepost

Avatar

Inderdaad NiekG, ik vind deel 2 ook maar matig. Dat hele Ego gebeuren kan me niet bekoren.

Ik heb me er wel mee vermaakt hoor en dan met name Yondu en Rocket (en Taserface) inderdaad, maar deel 1 vind ik vele malen beter.

Ed Crane

Avatar

Deel 1 vond ik al niet geslaagd, ben benieuwd wat ik van 2 ga vinden.

krisiz

Avatar

Dus Rocket gaat een film schrijven. Hilarisch foutje weer

Ed Crane

Avatar

Klopt en Groot gaat de soundtrack doen.

benjamin

Avatar

Heb geen problemen op zich met Gunn al moet ik wel daarbij zeggen dat hij voorlopig vooral z'n eigen ding mocht doen en minder zich moest bezighouden met grotere meer aan het universum gelinkte zaken.

Ang3l

Avatar

Warlock. Geen spin offs van ieder GotG karakter please. Ik heb niet idee dat die een sololm kunnen dtragen. Ze zijn juist leuk als team vanwege de interacties en botsende karakters.

benjamin

Avatar

Aangezien ik oorspronkelijke bericht blijkbaar weer niet kan wijzigen dus even op deze manier aanvullen dat ik vooral hoop dat meer focus op kosmische universum niet betekent dat het overkoepelende daar te veel over begint te nemen. Meestal zijn die alles aan elkaar plakkende elementen overigens niet eens het sterkste punt van de films.

rainking

Avatar

James Gunn wordt dus een beetje de DnA (Dan Abnett en Andy Lanning) van 't filmuniversum. Die twee hadden een flinke vinger in de pap bij de cosmische strips van Marvel de afgelopen 10 tot 15 jaar. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de Guardians Of The Galaxy reeks waar de films een beetje op zijn gebaseerd.

Twee maanden geleden de omnibus van die serie van meer dan 900 pagina's maar eens aangeschaft. Die gaat sowieso dit jaar nog gelezen worden.

MisterMarvel

Avatar

Spinoffs van the Guardians hoeft wat mij betreft ook niet. Ik zit wel te wachten op een film rond Adam Warlock en al helemaal op een film met Nova Smiley face

Sunspot

Avatar

Geen spin-off, als team beter. Sowieso hoop ik dat de volgende films stukken beter worden, deel 2 was echt slecht gedaan, vooral vergeleken met deel1, deel 1 was echt leuk.

NieuwsFilm

meest populair