J.J. Abrams regisseert 'Star Wars: Episode IX'!

J.J. Abrams regisseert 'Star Wars: Episode IX'!

En rondt de trilogie die hij zelf begon dus af.

Lucasfilm heeft na kort zoeken een opvolger gevonden voor Colin Trevorrow. J.J. Abrams, die ons al The Force Awakens bracht en daarmee succesvol de Star Wars-franchise tot leven bracht, maakt ook het afsluitende hoofdstuk in de nieuwe filmtrilogie. Hij zal ons dus Star Wars: Episode IX maken.

Kathleen Kennedy, baas van Lucasfilm, laat weten erg blij te zijn. "Met The Force Awakens, bracht J.J. alles waar we op hadden durven hopen, dus ik ben erg blij dat hij terugkeert om deze trilogie af te ronden," vertelde ze in een statement. Abrams zal het script van de film ook schrijven en doet dat in samenwerking met Chris Terrio (Justice League, Argo).

Over het plot is niets bekend, al weten we dat de film op de een of andere manier veranderd wordt, wegens het overlijden van actrice Carrie Fisher - zij had oorspronkelijk een hoofdrol in Episode IX. We kunnen er verder vanuit gaan dat het verhaal van Rey (Daisy Ridley) en haar strijd tegen de First Order afgerond wordt.

Voordat Episode IX in mei 2019 in de bioscoop te zien zal zijn, krijgen we eerst nog [film=]Star Wars: The Last Jedi[/film]. Dat draait vanaf 13 december aanstaande in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair