Algemeen

Waarom Thor niet in 'Captain America: Civil War' zat

Thanos, kijk maar uit...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:06 in Algemeen
Waar was Thor (Chris Hemsworth) in Captain America: Civil War? Nou, dat weten we nu. Producent Brad Winderbaum legt uit dat het personage ten tijde van die film op zoek was naar Thanos (Josh Brolin). De reis van Thor naar gladiatorenplaneten en de strijd die hij met Surtur aan zal gaan in Thor: Ragnarok moet in die zin dan ook grote invloed hebben op Avengers: Infinity War.

"De reis waar hij op geweest is aan het begin van deze film, het is niet alsof deze film vijf minuten na Ultron begint. Het speelt zich echt een paar jaar later af," begon Winderbaum. "En zoals we weten, begon hij op het eind van Ultron te zoeken naar de marionetspeler, de Infinity Stones en allemaal die zaken. Wat hij zich heel snel realiseerde - en ik denk dat ik dan niet teveel verklap omdat het zo duidelijk in de film zit, maar die ene zoektocht, naar dat universum-bedreigende gevaar, splitst zich op in meerdere gevaren en hij onderneemt nu al twee jaar avonturen als de film begint."

De Thor die we ontmoeten in Ragnarok is ook een meer doorgewinterd soldaat dan toen we hem in bijvoorbeeld The Dark World zagen. "Hij is een beetje als een scherpschutter, weet je? Een man die de afgelopen twee jaar door de kosmos heeft gereisd. Hij is slimmer geworden. In Dark World heeft hij er moeite mee dat Dark Elf ruimteschip te besturen, maar dat is de Thor uit het verleden."

Vanaf 26 oktober in de bioscoop!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dus scherpschutters hebben 2 jaar door de kosmos gereisd.....

Master Of Films

Avatar

Kolder dat verhaal.

Taika Waititi & Marvel hebben op Marvel's officiële kanaal 2 extra clips vrijgegeven waar Thor was tijdens Civil War. Dit is canon in de MCU.
Deze zogenaamde Winderbaum zit ons voor de gek te houden met zijn scherpschutters en kosmos en shit.

rainking

Avatar

...en allemaal die zaken.

Google Translate is not your friend...

Zat bij Civil War nog zó te hopen op Clor (clone of Thor). Kun je je de teleurstelling voorstellen? Dat klopt! Een teleurvoorstelling.

Master Of Films

Avatar

Als je nog hoopt op een clone of Thor, dan heb je geluk. Ragnarok, clone of Thor, is de titeldrager van Thor: Ragnarok. Maar om niet in de verwarring te komen heeft Ragnarok een korte coupé. Slim gedaan van Marvel zou je zeggen, maar ik zag die plot twist al in de trailers :P

horizon

Avatar

Team Thor had met gemak van die andere twee gewonnen.

Frietgezicht

Avatar

Vision die een beetje stond te kijken had dan Thor aangepakt en daar op het vliegveld vernederd en verkracht.
Wat dat betreft maar goed voor Thor dat die avonturen buiten de aarde aan het beleven was.

chazillionair28

Avatar

het is niet alsof deze film vijf minuten na Ultron begint. Het speelt zich echt een paar jaar later af...

hmm plothole to much ? aangezien age of ultron & civil war qua tijdlijn vlak op elkaar zitten..

Master Of Films

Avatar

chazillionair28 "aangezien age of ultron & civil war qua tijdlijn vlak op elkaar zitten.."
Op elkaar zitten lijkt mij heel erg sterk, want dan heb je 2 tijdlijnen. :P

JMRG

Avatar

Ik wou net zeggen ja! @MoF je ziet banner er ook in.. wat een zooitje

Goku32

Avatar

Hoezo moet thanos uit kijken voor thor. Hij verliest al van een robot laat staan dat thanos gaat verliezen tegen thor demmm come on. Thanos zou geen moeite moeten hebben Met de advengers. Als deze part 1 en 2 zo slecht word als Ultron dan stop ik met kijken van Marvel films

nieuwslaatste nieuws

meest populair