Waarom Thor niet in 'Captain America: Civil War' zat

Thanos, kijk maar uit...

Waar was Thor (Chris Hemsworth) in Captain America: Civil War? Nou, dat weten we nu. Producent Brad Winderbaum legt uit dat het personage ten tijde van die film op zoek was naar Thanos (Josh Brolin). De reis van Thor naar gladiatorenplaneten en de strijd die hij met Surtur aan zal gaan in Thor: Ragnarok moet in die zin dan ook grote invloed hebben op Avengers: Infinity War.

"De reis waar hij op geweest is aan het begin van deze film, het is niet alsof deze film vijf minuten na Ultron begint. Het speelt zich echt een paar jaar later af," begon Winderbaum. "En zoals we weten, begon hij op het eind van Ultron te zoeken naar de marionetspeler, de Infinity Stones en allemaal die zaken. Wat hij zich heel snel realiseerde - en ik denk dat ik dan niet teveel verklap omdat het zo duidelijk in de film zit, maar die ene zoektocht, naar dat universum-bedreigende gevaar, splitst zich op in meerdere gevaren en hij onderneemt nu al twee jaar avonturen als de film begint."

De Thor die we ontmoeten in Ragnarok is ook een meer doorgewinterd soldaat dan toen we hem in bijvoorbeeld The Dark World zagen. "Hij is een beetje als een scherpschutter, weet je? Een man die de afgelopen twee jaar door de kosmos heeft gereisd. Hij is slimmer geworden. In Dark World heeft hij er moeite mee dat Dark Elf ruimteschip te besturen, maar dat is de Thor uit het verleden."

Vanaf 26 oktober in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair