Bloederig logo X-Men film 'New Mutants'

Bloederig logo X-Men film 'New Mutants'

Een R-Rated film rond jonge mutanten.

Regisseur Josh Boone heeft het logo van New Mutants vrijgegeven. Opvallend aan het logo, is het bloed dat we erop zien. Daarmee lijkt de regisseur meteen duidelijk te willen maken dat zijn film - die zich in de laatste opnameweek bevindt - anders wordt dan de voorgaande X-Men films.

Kijk je verder naar het logo, valt op dat er een figuur in sneeuw lijkt te lopen. Dat schijnt Mirage, gespeeld door Blu Hunt te zijn. Andere hoofdpersonen zijn Magik (Anya Taylor-Joy), Wolfsbane (Maisie Williams), Cannonball (Charlie Heaton), Sunspot (Henry Zaga) en Dr. Cecilia Reyes (Alice Braga). Laatstgenoemde is een soort mentorfiguur voor de mutanten met haar eigen krachten.

Wie de grote schurk is van de film weten we niet, maar naar het schijnt is het Demon Bear of Warlock. Eerstgenoemde lijkt waarschijnlijker, wat komt omdat Boone in zijn oorspronkelijke pitch voor de film het personage ook al noemde. De R-Rated X-Men film moet een soort horrorfilm worden, die vanaf 12 april 2018 in de bioscoop draait.

Last week shooting #newmutants

Een bericht gedeeld door Josh Boone (@joshboonemovies) op



NieuwsFilm

meest populair