Celebrity

Opnieuw een ruzie tussen twee grote 'Fast & Furious' sterren?

Er zijn wel de nodige akkefietjes 'within the family'...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 11:11 in Celebrity
De Fast & Furious franchise is een van de meest lucratieve ooit; zo wist het laatste deel, The Fate of the Furious, maar liefst meer dan 1,2 miljard dollar wereldwijd binnen te halen. Er wordt nu wel langzaam een einde aan gebreid, aangezien ze er na deel 10 mee zouden gaan stoppen. Toch wordt er gesproken over eventuele spin-offs, waarvan het al zo goed als zeker is dat er een verhaal verschijnt tussen Dwayne Johnson's Luke Hobbs en Jason Statham's Ian Shaw. Hun chemie was volgens de nodige fans namelijk het beste onderdeel van de laatste film.

Toch lijkt niet iedereen voor een spin-off tussen deze twee personages te zijn; volgens verschillende bronnen wil Universal het maar wat graag, maar hoofdrolspeler en producent Vin Diesel heel wat minder... Zo zou hij ervoor gezorgd hebben dat een aantal scenes tussen Johnson en Shaw verwijderd werd om dit tegen te gaan. Ook schijnen Vin en Dwayne het niet meer zo goed met elkaar te kunnen vinden sinds Dwayne naar Vin op de sociale media uithaalde, vanwege het feit dat Vin gedurende de opnames voor de nodige problemen zou zorgen en zijn eigen schema zou aanhouden.

Nu lijkt het er op dat Tyrese Gibson de kant van Vin kiest, aangezien hij liet weten tegen de spin-off te zijn. Op de sociale media zei hij hierover: ''Als je doorgaat met de spin-off dan heb je opzettelijk het moment genegeerd wat wij samen hadden. Ik wil niks meer van je horen totdat je je herinnert waar we het over hebben gehad. Ik plaats het bericht ook maar hier op je muur want je reageert niet op mijn sms'jes...''

Daar bleef het echter niet bij; in een ander bericht liet Gibson weten dat hij niks tegen Johnson heeft, maar dat hij niet wil dat de negende Fast & Furious film vertraging oploopt vanwege de spin-off : ''Ik heb nog nooit een probleem gehad met mijn filmbroer'' zei Gibson over Johnson, ''Ik probeer hem alleen te bereiken omdat hij me maar niet terug belt over zijn solo film. Ik wil die film wel zien, maar hij moet er nog niet aan beginnen; de Fast 9 release date is al bekend gemaakt en we kunnen geen vertraging oplopen. Dat kunnen we onze loyale fans niet aandoen. De Fast familie en alle fans hebben hoge verwachtingen van ons en we mogen hen niet in de steek laten. Deel 8 deed het ook zo goed omdat we onze belofte nakwamen en ons hielden aan de originele release-date''. Deze post verwijderde Gibson iets later en verving hem door een foto van Johnson en zichzelf met als tekst: ''Ik doe niet aan e-mail, maar je hebt mijn nummer, bel me''.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Wat een peutertuin, geen wonder dat die films zo belachelijk zijn.

Robbepost

Avatar

Er volledig mee stoppen lijkt me de beste oplossing!

Master Of Films

Avatar

Fast & Furious - Family no more. Synopsis van deze deel is dat Tyrese boos is op Candy Ass.

GreenHornet

Avatar

stop met de serie en maak een spin of

Frietgezicht

Avatar

Dit lijkt mij juist een goede reden voor Dwayne om die spinoff te doen en de andere films niet meer.

En dat gezeur over vertraging enz,ik neem aan de mensen achter de schermen van die spinoff ook grotendeels betrokken zijn bij de nieuwe Fast film dus als die mensen geen vertraging willen kijken ze toch wel naar schema's enz.
Willen ze dat wel heeft Tyrese maar te volgen.

Tyrese is uberhaubt een acteur van helemaal niks die natuurlijk hierop moet teren. Hij speelt hetzelfde karakter als in die Transformer-films.

Ereptile

Avatar

Mjah ze pompen ook wel door met het uitbrengen van die filmserie... Misschien is wat rust juist even goed. Vraag me af of de "fans" ook echt om het jaar een F&F film willen zien, en er niet moe van worden.

KekeBaas

Avatar

Sowieso was deel 8 al belachelijk slecht. Fucking Jason Statham die ze voorheen nog wilde vermoorden is nu fucking pussy geworden. Heb echt tegen het scherm gescholden.

Sunspot

Avatar

Nog een candyass

MikeyMo

Avatar

Man, man, man... het enige waar men bang voor is die dat die paycheck uitgesteld wordt

SuPa

Avatar

Films slaan toch al nergens meer op, dus beter stoppen ze gewoon. Totaal niet realistisch meer en heeft weinig met straatracen te maken.

Dr.Freud

Avatar

Somehow they managed to wreck more movies than cars.. incredible.

nieuwslaatste nieuws

meest populair