'It' krijgt langere versie

'It' krijgt langere versie

Een director's cut van vijftien minuten extra!

It draait nauwelijks meer dan een week in de bioscoop, maar doet het al fantastisch. Niet alleen is de ontvangst goed, ook zijn de box office verdiensten iets waar Warner Bros. trots op kan zijn. Nu horen we dat regisseur Andy Muschietti aan een nieuwe, langere versie werkt.

"Op dit moment werken we aan een director's cut. We kregen het deze ochtend te horen," vertelde Barbara Muschietti, de zus van regisseur Andy. Laatstgenoemde voegde daaraan toe dat er "waarschijnlijk vijftien minuten toegevoegd worden voor de echte fans", waaronder "een erg grappige" scène waarin de Losers Club probeert te laten zien dat ze dapper zijn.

Toen Muschietti gevraagd werd welke scène hij het moeilijkst vond om uit de film te halen, vertelde hij als volgt. "Er is een plot rond Stanley Uris, op een bar mitzvah, waar hij een speech geeft, tegen alle verwachtingen in. Hij geeft alle volwassenen van Derry de schuld voor de dodelijke ongelukken en vele verdwijningen, en er is een fantastisch einde aan. Wellicht dat we dat in de director's cut kunnen plaatsen!"

Als de lange versie van It uitkomt, en echt een kwartier langer duurt dan het origineel, zal de film ongeveer 2 uur e 30 minuten duren.

NieuwsFilm

meest populair