'Suicide Squad'-regisseur teast 'Harley Quinn Vs. The Joker'

Ze zijn zo gelukkig.

Het wachten is nog altijd op verschijningsdata, maar het lijkt erop dat we komende jaren minimaal drie films te zien krijgen in het Suicide Squad-subwereldje binnen het DC Extended Universe. Een daarvan is de aangekondigde film rond The Joker (Jared Leto) en Harley Quinn (Margot Robbie).

Deze film zou naar verluidt Mad Love of Harley Quinn Vs. The Joker heten en zou een opzet zijn naar Gotham City Sirens, een project dat ontwikkeld wordt door Suicide Squad-kopman David Ayer. Via Twitter lijkt de regisseur te teasen naar Mad Love en het is duidelijk dat er in ieder geval wat broeit achter de schermen.


De regie van Harley Quinn Vs. The Joker is belegd bij het duo Glenn Ficarra en John Requa. Ook voor Suicide Squad 2 is al een regisseur gevonden, namelijk Gavin O'Connor. De kans is groot dat alle drie de films rollen bieden voor het geliefde duo, de Joker en Harley Quinn.

Verschijningsdata voor Suicide Squad 2, Harley Quinn Vs. The Joker en Gotham City Sirens blijven dus voorlopig nog onbekend. De kans bestaat dat tijdens Comic Con in New York, welke begin oktober plaatsvindt, meer duidelijk wordt gegeven.

NieuwsFilm

meest populair