Strijdt Iron Man binnenkort naast deze jonge superheldjes?

Marvel Studios gaat mogelijk voor een Power Pack-film.

Over een kleine 2 jaar wordt er met Avengers 4 een punt gezet achter Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe, het filmuniversum van helden als Iron Man, Thor en de Guardians of the Galaxy. Na 2019 gaan er ongetwijfeld nieuwe helden hun intreden doen en volgens That Hashtag Show zou Marvel Studios werken aan een Spy Kids-achtige superheldenfilm.

Het zou gaan om de jonge helden uit de stripreeks Power Pack, bestaande uit Jack, Julie, Katie en Alex Power. De comic-reeks verscheen al in 1984 en in 2005 kregen ze een nieuwe reeks. Sinds die periode wordt er al gesproken over een film.

Bekijk de afbeelding
De "famillie-vriendelijke" superheldenfilm zou onder meer worden ontwikkeld door Jonathan Schwartz, uitvoerend producent van Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Uiteraard heeft That Hashtag Show het niet altijd bij het juiste eind, dus voorlopig valt dit nog in de categorie geruchten. Maar Marvel Studios tracht met de meeste films in het MCU deels een ander genre te bewandelen. Met een film rond Power Pack zou er dus ook een kinderfilm geïntroduceerd worden.



NieuwsFilm

meest populair