Algemeen

Eerste foto's derde 'Maze Runner'-film: 'The Death Cure'

Zondag de trailer!

door Bram de Groot om 13:00 in Algemeen
Na The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015) zou begin 2017 het derde deel Maze Runner: The Death Cure verschijnen. Door een ongeval van hoofdrolspeler Dylan O'Brien op de set werd de film uitgesteld tot begin 2018. Dit weekend verschijnt dan eindelijk de eerste trailer en hieronder kun je een blik werpen op de eerste foto's.

Naast O'Brien hebben ook Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Walton Goggins, Kaya Scodelario en Ki Hong Lee rollen in de sci-fi film die op 25 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop verschijnt. Onderstaande foto's verschenen op de website van MTV en andere sites.
In de film van regisseur Wes Ball staat Thomas (O'Brien) voor zijn laatste test. Wat WICKED niet weet is dat zijn herinneringen verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. Hij wordt nu aan een allerlaatste test onderworpen en moet alles ondernemen om zijn vrienden terug te vinden. Thomas gaat op een missie om het geneesmiddel tegen de dodelijke Flare-ziekte te vinden. Vriendschap en loyaliteit komen onder druk te staan tijdens het gevecht tegen WICKED, waardoor ook bepaald wordt wie het overleeft.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Ja was 'ie bijna dood geweest.

NoahMeeuws

Avatar

De eerste was tof, de tweede visueel gezien tof maar daar bleef het ook bij. Ik weet niet wat ik hier van moet verwachten maar Los Pollos Hermanos meneertje doet mee dus dat komt vast goed :D

benjamin

Avatar

Vraag me nu toch af hoe goed het derde deel in deze matige YA-reeks nu nog gaat scoren na de lange pauze.

Decepticon

Avatar

Ik ben benieuwd. Na de Hunger Games vind ik dit de beste YA film serie, goede spannende films.

Warhasbegun

Avatar

Ik kijk hier toch ook echt naar uit. Ben benieuwd naar de trailer

Sunspot

Avatar

Yep, 1e deel was no gleuk, vooral ook de setting, maar deel 2 vond ik niks, kijk ook niet uit naar deel 3, zal het ooit wel zien Smiley face.

Goku32

Avatar

Hopelijk is dit wel de laaste
Vond deel 1 wel een leuke films. Deel 2 was mmmm niet zo heel goed

nieuwslaatste nieuws

meest populair