Eerste foto's derde 'Maze Runner'-film: 'The Death Cure'

Zondag de trailer!

Na The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015) zou begin 2017 het derde deel Maze Runner: The Death Cure verschijnen. Door een ongeval van hoofdrolspeler Dylan O'Brien op de set werd de film uitgesteld tot begin 2018. Dit weekend verschijnt dan eindelijk de eerste trailer en hieronder kun je een blik werpen op de eerste foto's.

Naast O'Brien hebben ook Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Walton Goggins, Kaya Scodelario en Ki Hong Lee rollen in de sci-fi film die op 25 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop verschijnt. Onderstaande foto's verschenen op de website van MTV en andere sites.




In de film van regisseur Wes Ball staat Thomas (O'Brien) voor zijn laatste test. Wat WICKED niet weet is dat zijn herinneringen verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. Hij wordt nu aan een allerlaatste test onderworpen en moet alles ondernemen om zijn vrienden terug te vinden. Thomas gaat op een missie om het geneesmiddel tegen de dodelijke Flare-ziekte te vinden. Vriendschap en loyaliteit komen onder druk te staan tijdens het gevecht tegen WICKED, waardoor ook bepaald wordt wie het overleeft.



NieuwsFilm

meest populair