Gal Gadot gaat diep in mysterieuze nieuwe sci-fi thriller

De 'Wonder Woman'- actrice is gecast in [i]Deeper[/i].


Gal Gadots carrière zit in de lift sinds het succes van Wonder Woman. De Israëlische actrice is gecast in een nieuwe grote Hollywoodfilm, de sci-fi thriller Deeper, tegenover Bradley Cooper. Max Landis schrijft het script en Kornel Mundruczo regisseert de film.

Dankzij de opzet van Deeper wordt de film nu al vergeleken met Gravity (maar dan diep in de aarde in plaats van diep in de ruimte), hoewel schrijver Max Landis de film zelf heel anders omschreven heeft.

Een in diskrediet geraakte astronaut wordt naar de bodem van een nieuw ontdekte trog (nog zonder naam zelfs) gestuurd, diep op de bodem van de oceaan. Deze verkenningstocht brengt de astronaut in serieus gevaar in dit onbekende gebied, een nieuw soort gevaar dat nog niet ontdekt was. Bradley Cooper gaat de astronaut spelen, het is nog niet bekend welke rol precies door Gal Gadot zal vervuld worden.

Max Landis (zoon van John Landis) schreef onder andere al de scripts voor Chronicle en Mr. Right. Kornel Mundruczo maakt met Deeper zijn Hollywooddebuut, eerder maakte de Hongaar onder andere de hondenhorror White God.

NieuwsFilm

meest populair