Wonder Woman zit ook in 'Flashpoint'!

Daarmee lijkt de aanwezigheid van Superman, Batman en Aquaman ook zeer waarschijnlijk.

Heel goed verloopt de preproductie van The Flash tot dusverre niet. De DC-film is al door een flink aantal regisseurs gegaan en over het verhaal is vrijwel niets bekend. Wel liet Warner Bros. tijdens de San Diego Comic-Con weten dat de film de titel Flashpoint zou krijgen. Daarmee weten we al iets meer over de film en nu horen we dat niemand minder dan Wonder Woman (Gal Gadot) in de film te zien zal zijn.

Dat schrijft vakblad Deadline in een artikel over de onderhandelingen van Gal Gadot voor een rol in de psychologische thriller Deeper. Daarin lezen we ook dat de actrice in Flashpoint te zien zal zijn en dat maakt het een mogelijk erg interessante film.

Flashpoint is een alternatieve versie van het DC-universum, waarin Barry Allen (Ezra Miller) nooit zijn superkrachten krijgt. Ook is Bruce Wayne (Ben Affleck) als kind om het leven gekomen en werd zijn moeder de Joker. Cyborg (Ray Fisher) is verder de eerste superheld van de wereld en Superman (Henry Cavill) wordt ondergronds gevangen gehouden. Verder is het grootste deel van West-Europa vernietigd door een groot gevecht tussen Wonder Woman en Aquaman (Jason Momoa).

De extra aanwijzing die we hierdoor krijgen, is dat Warner vermoedelijk die verhaallijn gaat volgen voor dit project. Dat zou betekenen dat er nog meer leden van de Justice League in voorkomen. Zo schijnt in elk geval Cyborg ook in de film voor te komen. Een verschijning van Batman, Aquaman en Superman lijkt dus ook zeer waarschijnlijk. Kijken jullie uit naar Flashpoint?



NieuwsFilm

meest populair