Donald Trump over de 'teleurstellende' Emmy Awards

Donald Trump over de 'teleurstellende' Emmy Awards

De Amerikaanse President laat weer eens van zich horen op Twitter

Het was natuurlijk wel te verwachten dat Donald Trump weer eens op Twitter zou teruggrijpen nadat meerdere Hollywood bekendheden de nodige negatieve dingen hadden te zeggen over hun President. Gedurende de 69ste Emmy Awards, die een paar dagen geleden in Los Angeles plaats vonden, wonnen Alec Baldwin, Julia Louis-Dreyfus, Donald Glover en Lily Tomlin allemaal een Emmy. In hun 'acceptance speeches' hadden ze ook allemaal wat negatiefs te zeggen over Trump, net zoals presentator en komiek Stephen Colbert, die ook de nodige grappen had voorbereid die over de Amerikaanse President gingen.

We weten nu onderhand allemaal wel dat Trump graag van zich afbijt, al helemaal op Twitter. Daarop postte hij gisteren het volgende: ''Toen ik erachter kwam wat voor een slechte ratings de Emmy's hadden gehaald; de laagste kijkcijfers ooit, was ik behoorlijk bedroefd. Het is echt betreurenswaardig''.

Het is sowieso niet echt nieuw dat Trump negatief reageert op de Emmy's; zijn show The Apprentice werd genomineerd voor een Emmy in 2004 en 2005, maar wist nooit te winnen. Sindsdien heeft Trump zich de nodige keren uitgelaten over de Emmy's; zo zei hij al eerder: ''De Emmy's zijn een grote grap, het is totaal niet geloofwaardig'' en ''De Emmy's zijn gigantisch politiek, dat is de reden waarom, ondanks de nodige nominaties, The Apprentice nooit heeft gewonnen, al had dat wel meerdere malen moeten gebeuren'' of een quote van iemand op Twitter die hij plaatste op zijn eigen muur ''De Emmy's stellen niks meer voor, ze moeten Donald er een positieve draai aan laten geven, net zoals hij dat deed met de Miss Universe verkiezingen''.

Trump liet zich zelfs ook nog uit over de 'oneerlijke' Emmy's tijdens het derde presidentsdebat met Hilary Clinton, toen hij opnieuw liet weten dat The Apprentice had moeten winnen...



NieuwsFilm

meest populair