Eerste trailer voor Wes Andersons 'Isle of Dogs'

Eerste trailer voor Wes Andersons 'Isle of Dogs'

De nieuwe stop-motion film heeft een interessant (en apart) plot.

UPDATE 17:07: de trailer is er! Die schetst een mooi beeld van wat we mogen verwachten. Ook is er een synopsis. Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, de twaalfjarige pupil van de corrupte burgemeester. De burgemeester verbant alle honden naar een groot vuilniseiland dat Trash Island heet. Daarop besluit Atari, in zijn eentje en op een klein bootje, de rivier over te steken en op het eilandje te zoeken naar zijn hond, Spots. Daar maakt hij nieuwe vrienden en begint hij een epische reis die de toekomst en het lot van het hele gebied zal bepalen.



Later vandaag wordt de eerste trailer vrijgegeven voor Wes Andersons Isle of Dogs. Daarvoor hebben we hieronder een eerste teaser, en als de trailer er later vandaag komt, updaten we dit bericht. Onderstaande video is weinig onthullend: we zien een man die een muur aan het beplakken is met posters voor de stop motion film.


Er is ook nog geen synopsis voor de film. We weten alleen dat een jongetje een epische reis onderneemt om zijn zoekgeraakte hond terug te vinden. Vermoedelijk komt er vandaag nog wel een eerste echte synopsis van Fox Searchlight. De cast is, zoals gebruikelijk bij een Anderson-film, behoorlijk indrukwekkend.

Acteur Edward Norton spreekt de stem van een hond met de naam Rex in. Verder zijn er ook rollen voor acteurs als Bill Murray, Bryan Cranston, F. Murray Abraham, Bob Balaban, Bud Cort, Kunichi Nomura en Yoko Ono. Vanaf 20 april 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair