Verbluffende director's cut 'Kingsman: The Golden Circle' mogelijk

Verbluffende director's cut 'Kingsman: The Golden Circle' mogelijk

De originele speelduur was enorm.

De kans dat we op Blu-ray een director's cut krijgen te zien van Kingsman: The Golden Circle lijkt aanwezig. Zowel regisseur Matthew Vaughn als acteur Colin Firth spraken er afgelopen dagen over.

In gesprek met Collider gaf Vaughn aan dat de originele speelduur van Kingsman 2 maar liefst 3 uur en 40 minuten was.

"Ik vond deze versie prima te kijken... Ik verloor mijn discipline doordat we vele nieuwe goede ideeën gebruikten. De film werd langer en langer. Er was een moment dat de studio voorstelde om The Golden Circle Part 1 en Part 2 te doen. Toen heb ik aangegeven dat we dat absoluut niet gingen doen," aldus Vaughn. "Ik maak misschien een andere versie van de film. Ik denk niet dat ik verwijderde scènes op de Blu-ray zet, aangezien de kijker niet echt de context begrijpt, waar de scènes thuishoren. Maar het zou cool zijn om een 'Kingsman: The Golden Circle - Version 2' te maken."

In gesprek met Screen Rant gaf Firth aan dat er veel materiaal is geschoten en hij noemde de ontbrekende scènes "verbluffend" en hij verwacht dat al het beeldmateriaal "op den duur" beschikbaar zal komen.

The Golden Circle kreeg 3 sterren van de FilmTotaal recensent. De film is sinds gisteren te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair