'Star Wars: The Last Jedi' klaar voor vertoning!

Toch best knap.

De achtste Star Wars-film Star Wars: The Last Jedi is klaar om vertoond te worden in de bioscoop. Regisseur Rian Johnson heeft namelijk via Insta laten weten dat zijn film helemaal is afgerond. De deuren van zijn post-productiekantoor zijn op slot.

En dit mag toch best een unicum genoemd worden voor een dergelijke grote blockbuster. Aan menig grote film wordt op de dag van de première nog even snel gesleuteld. Zeker de de recente Star Wars-films kennen nogal wat productieproblemen. Bij het nog te verschijnen Han Solo werden de regisseurs ontslagen en ook Rogue One: A Star Wars Story kende met intensieve reshoot geen vlekkeloos productieproces.


Bij The Last Jedi verloopt het dus wel soepel. Johnson had overigens een mazzeltje, aangezien de film pas redelijk laat werd uitgesteld, van de zomer 2018 naar december 2018. Dit vooral omdat het zevende deel, Star Wars: The Force Awakens, het financieel uitstekend deed bij aanvang in december 2015. The Last Jedi start zijn (of haar) avontuur op 13 december!



NieuwsFilm

meest populair