Algemeen

Tom Hanks speelt hoofdrol in 'A Man Called Ove'-remake

De originele Zweedse film kreeg afgelopen jaar twee Oscarnominaties.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 17:16 in Algemeen
Tom Hanks heeft getekend om de hoofdrol te spelen in de remake van Hannes Holms populaire en voor twee Oscars genomineerde Zweedse comedy-dramafilm A Man Called Ove. Die oorspronkelijke film is op zijn beurt gebaseerd op het boek van Fredrik Backman en bleek de bestbezochte buitenlandse film van 2016 in de Verenigde Staten.

Het verhaal van de film gaat over een chagrijnige weduwnaar wiens ongelukkigheid ernstige vormen aanneemt wanneer zijn functie als hoofd van zijn buurtgroep wordt afgenomen. Over geeft het op en wil zelfmoord plegen, maar elk van zijn pogingen wordt verstoord door een situatie die ertoe leidt dat hij een buurman of -vrouw in nood moet helpen. Hierdoor vormt hij nieuwe relaties die leiden tot de nodige zelfreflectie.

Hanks, zijn echtgenote Rita Wilson en Gary Goetzman zullen de film samen met Fredruk Wikstrom Nicastro produceren.

Het is nog onbekend wanneer de remake van A Man Called Ove de bioscopen moet bereiken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gerlof1378

Avatar

Hollywood bedenk eens wat origineels ipv goeie films te vern..ken (zeg ik dat netjes of niet) Hollywood denkt alleen maar aan cashen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair