'Terminator 6' negeert 'Terminator: Genisys'

Schwarzenegger onthult nieuwe details.

Met de terugkeer van acteurs Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton in de eerstvolgende Terminator-film keren we hopelijk terug naar de sfeer uit de eerste twee films, nog altijd veruit de best ontvangen delen in de reeks. Nu blijkt dat het vijfde deel - Terminator: Genisys uit 2015 - compleet genegeerd zal worden.

Tegenover The Terminator Fans bevestigde Schwarzenegger het negeren van Genisys en hij verklaarde ook dat Robert Patrick - de T-1000 uit Terminator 2: Judgment Day- niet terugkeert. Ook zou Schwarzenegger het script binnenkort ontvangen. Deze is gebaseerd op een verhaal van James Cameron.

Onderstaande gebeurtenis moet je dus maar gewoon even vergeten:


T1 en T2-regisseur Cameron keert terug als producent en Deadpool-kopman Tim Miller zal plaatsnemen in de regiestoel. Volgens Schwarzenegger moeten de opnames aanvangen in maart 2018. Eerder werd bekend dat het "zesde deel" in 2019 in de bioscoop moet verschijnen.

Aanvullend onthulde Schwarzenegger dat hij na Terminator 6 aan de slag gaat met Triplets, het vervolg op Twins. In de komedie zal hij te zien zijn naast Danny DeVito en Eddie Murphy.

NieuwsFilm

meest populair